Summer House Alum Hannah Berner do të presë shfaqjen e takimeve në TikTok

Klea

Summer House Alum Hannah Berner do të presë shfaqjen e takimeve në TikTok

Duket si Shtëpi verore shap Hannah Berner po përfaqëson një lidhje me Gen Z për kafe Caribou. Këtë verë, marka e kafeneve po feston menunë e re të pijeve të ftohta me një shfaqje të re takimesh në internet Gen Z që Hannah po pret!

Marka është e emocionuar që ka komedianin e ri dhe yllin e realitetit televiziv. Ajo është e emocionuar që mund të kombinojë dashurinë e saj për të bashkuar të huajt dhe pijet energjike në shfaqje.

Gjetja e lidhjeve

Shfaqja është një serial TikTok me gjashtë episode të titulluar “Data e ëndrrës: Një gllënjkë në dashuri”. Në të, Hannah flet me disa të ftuar nga të gjitha prejardhjet dhe përpiqet t’i bëjë ata të hapen. Në këtë proces, ajo përpiqet të ndezë biseda të vërteta, lidhje dhe ndoshta dashuri (ose të paktën një fluturim veror)!

“Unë nuk e di se çfarë dua më shumë,” i tha Hannah Bake. “Një pije e mirë energjike ose detyrimi i dy të panjohurve për t’iu përgjigjur pyetjeve personale! Kështu që kur Caribou m’u afrua me idenë e tyre për Dream Date, e dija se ishte një mundësi që nuk mund ta humbisja!” Ajo gjithashtu pranoi se premtimi i pijeve të pakufizuara Blue Raspberry Energy nuk dëmtoi as.

Çdo episod i shkurtër përmban dy garues të rinj që ulen për një version të takimit të shpejtë me Hanën në krye. Së pari, Hana ndihmon në udhëheqjen e bisedës. Pastaj ajo ndihmon në përcaktimin nëse të dyja janë një ndeshje ëndërrimtare apo një pasim i vërtetë.

Episodi i parë u transmetua në qershor, me episodet pasuese që transmetoheshin një herë në javë gjatë gjithë verës. Pijet e paraqitura në shfaqje janë nga risitë më të fundit të menusë së pijeve të Caribou, të cilat përfshijnë pije energjike dhe shaker frutash. Hannah dhe të ftuarit e saj shijojnë një shumëllojshmëri të gjerë të këtyre pijeve gjatë shfaqjes.

“Ne u argëtuam shumë me këtë eksperiment të ndeshjes,” tha Hannah. “Mezi pres që të gjithë të akordohen dhe të frymëzohen për të kërkuar të tyren sipsuationship në Caribou këtë verë.”