Stormy Daniels në pritjen e shfaqjes së takimeve me homoseksualët

Klea

Stormy Daniels në pritjen e shfaqjes së takimeve me homoseksualët

Që nga viti 2016, Stormy Daniels ka qenë një emër i njohur, por në disa rrethana të çuditshme. Stormy fillimisht fitoi famë si një yll filmash për të rritur, por më vonë fitoi famë mbarëkombëtare për lidhjen e saj me Donald Trump në 2006.

Duke pasur parasysh famën e Stormy-t para dhe pas faktit, ajo hapi derën për një të ardhme të mundshme me TV realitet. U qarkulluan thashetheme se ajo mund të shfaqej në Celebrity Big Brother UK në vitin 2018, dhe ajo ishte me të vërtetë e vendosur të luante yll. Fatkeqësisht, ajo u tërhoq vetëm disa orë para nisjes së drejtpërdrejtë.

Në fund, Stormy përfundoi duke u hedhur në realitet TV, duke u shfaqur në një shfaqje të quajtur For the Love of DILFs, një shfaqje takimesh ku “himbos” e rinj bien në dashuri me “baballarët” dhe anasjelltas. Me sezonin 2 në rrugë të shpejtë, Stormy po reflekton për kohën e saj të pritjes.

Stormy është krenare të presë For the Love of DILFs

Në një intervistë të fundit me Page Six, Stormy foli për kohën e saj në shfaqje deri tani. “Ishte një eksperiencë kaq tërheqëse për mua, saqë si mund t’i thosha jo sezonit 2? Sidomos sapo kuptova se m’u dha kjo mundësi që as nuk e dija se ishte e mbështjellë në këtë paketë të nxehtë burri lakuriq.”

Natyrisht, përtej “paketës së nxehtë të mashkullit lakuriq”, Stormy kuptoi se kishte shumë më tepër në shfaqje. “Ajo që nuk e kuptova do të ishte ky bonus i papritur … për të tejkaluar disi hendekun midis komunitetit queer dhe komunitetit të drejtpërdrejtë rreth disa prej këtyre temave të nxehta sa që këta njerëz në shfaqje… ishin kaq të hapur dhe të sinqertë [about].”

Disa tema të rëndësishme të mbuluara përfshijnë, “Biseda rreth kufijve, rreth pozitivitetit të trupit, shëndetit, sëmundjeve seksualisht të transmetueshme dhe pëlqimit. Dhe gjëra të mira gjithashtu, si mënyra se si dëshironi të prekeni, çfarë ndjeheni mirë.” Për më tepër, të qenit në emision i dha Stormy një shans për të folur edhe një herë për biseksualitetin e saj. Sigurisht, ajo donte ta bënte të qartë se nuk ishte një “marifet PR”.

Sipas fjalëve të saj, “Kushdo që e thotë këtë është thjesht i turpëruar dhe duket injorant, sepse jam shumë i sigurt se ka shumë pamje nga unë nga 20 vjet më parë duke bërë shumë skena seksi lezbike. Jam shumë e sigurt që e dashura ime nga shkolla e mesme ka qenë goxha e zëshme, si: ‘Kam takuar Stormy Daniels’”.

Sezoni 2 i For the Love of DILFs fillon transmetimin më 23 janar në OutTV.