Stili i jetesës luksoze i Mary Cosby është një problem për tifozët e vërtetë të amvisave

Klea

Stili i jetesës luksoze i Mary Cosby është një problem për tifozët e vërtetë të amvisave

Kujt nuk do t’i pëlqente të zgjohej si Scrooge McDuck, të hidhej në kasafortën e monedhave të arit dhe të notonte përreth sikur të kalonte Kanalin? Epo, mjerisht, kjo është krijuar vetëm për karikaturat. Por disa yje të Real Housewives, si Mary Cosby nga Real Housewives e Salt Lake City, po ngrenë vetullat në lidhje me pasurinë e tyre. Nuk ka dyshim se ajo ka shije të shtrenjtë, por pyetja e vërtetë është, si financohet stili luksoz i jetesës së Mary Cosby?

Mary është rikthyer për sezonin 4, megjithëse shikuesit janë të ndarë nëse janë të lumtur të shohin kthimin e Zonjës së Parë. Sinqerisht, Maria duket si e keqe. Ajo i jep zemër shumë fansave kur bën komente të çuditshme në ekran, të cilat më shpesh janë fyese dhe jo ndihmëse. Ajo nuk e ka problem t’u thotë të tjerëve që t’i kapërcejnë problemet e tyre, si kur i tha Lisa Barlow të lëvizte vetëm 10 minuta pasi humbi unazën e saj prej 60,000 dollarësh. Dreqin, ne ende do të qanim për atë humbje. Mary dhe jeta e saj është një enigmë e pyetjeve të vazhdueshme pasi gjërat nuk duket se nuk shtohen kurrë.

A po i plotëson Maria të ardhurat e saj?

Gjatë sezonit 2, u shfaqën raporte se Maria mund të jetë një udhëheqëse kulti pasi u zbulua audio e qortimit të anëtarëve të kishës. Shikuesit Bravo nuk u tronditën kur dëgjuan zërin e Marisë që kërkonte nga famullitë e saj t’i drejtoheshin asaj si “zonjë”. Në fund të fundit, ajo nuk është aq e sjellshme në serial.

Maria gjithashtu i kritikoi ata që i kishin dhënë vetëm “14 kartolina për ditëlindje” dhe e kishin lënë të vinte në shtëpinë e adhurimit kur ishte e lodhur, duke i quajtur “koprracë” dhe “të varfër”. Shumë mendojnë se Maria i ka larë trurin kishës së saj, duke i inkurajuar ata të dorëzojnë kursimet e tyre të jetës për të gjetur stilin e saj të dukshëm të jetesës. A mund të jetë duke përdorur Maria Jezusin për të mashtruar ata që e rrethojnë për të marrë atë që do? Ideja nuk është shumë e largët për disa shikues.

Me siguri famullitarët e Marisë kanë një problem me shpenzimet e saj

(Presley Ann/Bravo)

Ju do të mendonit se shumica e vizitorëve të kishës së saj do të kishin një problem me zgjedhjet e pasura të modës së Marisë. Nëse dikush hynte në një kishë, tempull ose sinagogë dhe shihte priftin ose rabinin të veshur me Dolce dhe Gabbana, do të kërkoheshin fatura dhe do të ngriheshin pyetje se përse këtyre udhëheqësve fetarë do t’u duheshin këto veshje të veçanta. Megjithatë, Mary duket se ikën me vrasje dhe sillet sikur Don Perignon është shampanja e vetme e denjë për paletën e saj të ndjeshme.

Megjithatë, le të kuptojmë një gjë – Mary ka një ndjenjë të tmerrshme të modës dhe sinqerisht duhet të ndalohet nga blerja e etiketave të stilistëve.

Është e vështirë të mendosh që famullitarët e saj ndoshta do të shkojnë pa komoditetin e krijesës së tyre vetëm për të kënaqur Marinë. Ashtu si Jen Shah, Mary mund të jetë duke drejtuar një mashtrim. Kjo nuk do ta bënte atë më të mirë se armiku i saj kryesor, pasi që të dy do të përfitonin nga një grup vulnerabël.

Maria nuk sfidohet kurrë nga grupi

Amvise të vërteta të Solt Lake City
(Çad Kirkland/Bravo)

Një moment i djegur në mendjet e shikuesve të RHOSLC ndodhi gjatë sezonit 2 gjatë udhëtimit të skive në Vail. Kjo ishte hera e parë që gratë e tjera flisnin seriozisht për Mary që ndoshta po përfitonte financiarisht nga ndjekësit e saj. Disa nga amvisat u indinjuan nga kjo ide. Por të nesërmen, Meri i shpërndau dhuratat e stilistëve secilit, dhe asnjëri prej tyre nuk e vuri syrin se si ajo pagoi për këpucët dhe çantat. Dhurata erdhi direkt pasi ish-famullitarët kishin folur se duhej të hipotekonin shtëpinë e tyre për të ndihmuar Mary të paguante për operacionin për heqjen e gjëndrave të nuhatjes.

Megjithëse Mary fillimisht u pa si e çuditshme, është e qartë se ajo nuk jeton në të njëjtin realitet si ne të tjerët. Është e qartë se Mary nuk ka punuar ende një ditë në jetën e saj dhe ndjen se është pjesë e 1%. Maria është narcisiste dhe egoiste, me stilin e saj të jetesës luksoze që i shton fyerjen lëndimit. Siç tha një herë Phaedra Parks, “Diçka në dhallë nuk është e pastër”. Fansat duan të dinë se si Mary përballon stilin e saj të lartë të jetesës kur ajo duhet të shërojë mëkatet e ndjekësve të saj. A mund të marr një amin?!