Stews më të mira dhe më të këqija poshtë Deck Chief

Klea

Stews më të mira dhe më të këqija poshtë Deck Chief

Pozicioni Shef Stew është një nga punët më të rëndësishme Poshtë kuvertës, pasi ata janë përgjegjës për drejtimin e ekipit të brendshëm të jahtit. Çdo sezon, Chief Stew punon për të siguruar që të ftuarit të jenë të kënaqur kur bëhet fjalë për çdo gjë, nga ushqimi dhe pijet, deri te pastrimi i kabinave të tyre. Është gjithashtu e zakonshme që Chief Stews të përfshihen në dramën e kabinës ose “boatmances” gjatë gjithë sezonit, megjithëse disa e kanë trajtuar atë më mirë se të tjerët.

Shumë Chief Stews nëpër spin-off-et e ndryshme Below Deck janë bërë të preferuarat e fansave, për etikën e tyre të punës, si dhe për personalitetin e tyre. Megjithatë, Chief Stews të tjerë e kanë hequr dorën dhe nuk kanë arritur ta marrin pozicionin e tyre aq seriozisht sa duhet. Këto janë zgjedhjet tona për Chief Stews më të mira dhe më të këqija në ekskluzivitetin Below Deck.

Daisy Kelliher – Më e mira

Daisy Kelliher shërbeu si Chief Stew në Sezonet 2, 3 dhe 4 të Yacht Sailing Below Deck, dhe ajo është me të vërtetë një nga Chief Stews më të mirë që ekskluziviteti ka parë ndonjëherë. Ajo e merr pozicionin e saj shumë seriozisht dhe vazhdimisht shkon përtej dhe për t’u siguruar që të ftuarit të kenë gjithçka që u nevojitet kur bëhet fjalë për ekipin e brendshëm.

Daisy gjithashtu trajtoi udhëtimet me varkë me pjekuri, duke përfshirë edhe të sajën. Gjatë sezonit 4 të jahteve me vela, Daisy u ndërthur në një trekëndësh dashurie midis Colin MacRae dhe Gary King. Daisy nuk e la kurrë që marrëdhëniet e saj ta shpërqendrojnë atë nga puna e saj, gjë që nuk mund të thuhet për të gjithë Chief Stews. Për më tepër, Daisy shërbeu si një model i mirë për Stews të tjerë në ekipin e saj dhe gjithmonë i trajtoi ata me respektin maksimal.

Kate Chastain – Më e mira

Kate Chastain ishte një tjetër nga më të mirat Below Deck Chief Stews, e cila u shfaq në sezonet 1 deri në 6 të shfaqjes OG. Ajo ishte një nga shef Stews më profesioniste, e cila gjithmonë bënte një dallim të qartë midis mënyrës se si ajo sillej përballë të ftuarve të çarterit në krahasim me anëtarët e tjerë të ekuipazhit. Për më tepër, Kate kishte një marrëdhënie të shkëlqyer me kapitenin Lee Rosbach dhe punoi mirë me të, ndryshe nga shumë nga anëtarët e tjerë të ekuipazhit të Below Deck.

Ajo që me të vërtetë e bëri Kate të dallohej për fansat ishte sensi i saj i shkëlqyer i humorit, i cili shpesh ishte një frymë e freskët në krahasim me anëtarët më të bezdisshëm të kastit. Kate gjithmonë i kishte kthyer ekipet e saj të brendshme dhe ishte një lojtare e vërtetë, duke e bërë atë një nga Chief Stews më të mirë në historinë e Below Deck.

Hannah Ferrier – Më e keqja

Hannah Ferrier ishte Chief Stew në Below Deck Mediterranean nga sezoni 1 deri në 5, megjithëse ajo shpesh binte poshtë nivelit. Gjëja më e keqe për Hanën ishte qëndrimi i saj, pasi ajo shpesh nuk i trajtonte me respekt anëtarët e tjerë të ekuipazhit. Hannah u përplas me kapitenin Sandy Yawn në veçanti dhe shpesh shpërfillte mendimin e saj kur bëhej fjalë për gjërat rreth jahtit.

Përveç marrëdhënies së saj të tensionuar me kapitenin Sandy, Hannah nuk kishte marrëdhëniet më të mira as me Stews të tjerë. Për më tepër, Hannah ishte e përfshirë në një numër udhëtimesh me varkë, të cilat ajo shpesh i lejonte të kalonin midis saj dhe pozicionit të saj. Ndërsa Hannah ishte fantastike me të ftuarit charter, trajtimi i saj ndaj anëtarëve të tjerë të kastit është ajo që e bën atë me të vërtetë një nga Chief Stews më të këqija nga ekskluziviteti.

Jenna MacGillivary – Më e keqja

Kur bëhet fjalë për Below Deck Chief Stews, Jenna MacGillivary është padyshim më e keqja që ka parë ndonjëherë shfaqja. Jenna shërbeu si Shef Stew në sezonin 1 të jahteve me vela, ku ajo nuk e mori aspak seriozisht rolin e saj. Në vend të kësaj, prioriteti kryesor i Jenna-s në jaht ishte shefi i kuzhinës Adam Glick, me të cilin ajo flirtoi gjatë gjithë sezonit në vend që të fokusohej në punën e saj.

Përveç etikës së saj të tmerrshme të punës, personaliteti i Jenna-s nuk ishte as më shpenguesi. Jenna nuk ishte një lojtare e mirë e ekipit kur ishte fjala për ekipin e saj të Stews, dhe zgjodhi në veçanti Georgia Grobler. Jenna veproi shumë fëminore gjatë gjithë sezonit, kështu që nuk ishte befasi për shikuesit e Below Deck kur Daisy e zëvendësoi atë për Sezonin 2 të Sailing Yacht.

Siç do ta dinte çdo fans i vërtetë i Below Deck, roli i Chief Stew nuk është i lehtë dhe vjen me shumë sfida unike. Jo vetëm që etika e punës e Shefit Stew është e rëndësishme, por edhe trajtimi i tyre ndaj anëtarëve të tjerë të ekipit luan një rol të madh. Ndërsa Daisy dhe Kate u përballën me sfidën në shumë raste, Hannah dhe Jenna për fat të keq nuk u krahasuan.