Steve Harvey

Klea

Steve Harvey I SHKONDUR Pa fjalë! ‘Family Feud’ Egërsohet pas Përgjigja e Pështirë Hesht turmën!

Steve Harvey I SHKONDUR Pa fjalë! ‘Family Feud’ Egërsohet pas Përgjigja e Pështirë Hesht turmën!

Gjatë një regjistrimi të fundit të Grindja familjaremikpritës Steve Harvey mbeti pa fjalë nga një përgjigje befasuese që doli nga tabela e pyetjeve të lojës. Momenti i papritur ndodhi në një episod ku familjeve iu kërkua “të emërtonin diçka që një dërgues mund t’i bënte picës tuaj nëse nuk i jepni kurrë bakshish”.

Steve Harvey

Familja Terrell fillimisht kishte marrë drejtimin, duke marrë me mend saktë tre përgjigjet e para, por përfundimisht ia kaloi radhën familjes Snell. Ndërsa loja përparonte dhe ishte koha për të zbuluar përgjigjet e mbetura të pazgjedhura, Steve lexoni përgjigjet e mbetura në tabelë. Publiku dhe Steve u befasuan kur përgjigja e gjashtë e zbuluar ishte “pordhë në të”. Në përgjigje të kësaj përgjigje tronditëse, Steve mundi vetëm të gulçonte “Wow” dhe qëndroi me mosbesim ndërsa publiku i studios ra në heshtje, gjithashtu i shtangur nga vrazhdësia e përgjigjes.

Steve Harvey

Ky nuk është rasti i parë ku Steve Harvey është tronditur dukshëm nga përgjigjet në emisionin e tij. Vetëm javën e kaluar, Steve u trondit po aq kur një konkurrent, Dave, iu përgjigj pyetjes, “emërtoni një vend ku keni bërë dashuri dhe jeni ndjerë në faj për këtë”, me “Në dhomën me fëmijët, ata po flinin”. Kjo përgjigje jo vetëm që tronditi Steveduke e shtyrë atë të gulçohej dhe të përkulej mbi podiumin e tij, por gjithashtu shkaktoi të qeshura dhe habi kur doli të ishte në tabelë, duke i fituar familjes 22 pikë shtesë.

Steve Harvey

e Steve Reagimet janë një shenjë dalluese e Grindja familjare, ku përgjigjet e tij shprehëse shpesh shtojnë humorin dhe një prekje drame në lojë. Ai vazhdoi të shfaqte stilin e tij karizmatik të pritjes në një segment tjetër të shfaqjes që përfshin të famshëm. Në premierën e sezonit 10 të “Celebrity Family Feud”, i cili gjithashtu shënoi episodin e 100-të të shfaqjes, Steve filloi konkurrencën me reperen Megan thee Stallion dhe këngëtarin Ne-Yo.

Steve Harvey

Garuesit e famshëm sollën lojën e tyre A, me Meganin, të veshur me një veshje të kuqe të mrekullueshme, duke konkurruar kundër Ne-Yo, i cili kishte veshur një këmishë jeshile dhe xhaketë të zezë. Steve, duke veshur një kostum bronzi të ndezur, u paraqiti atyre me sfidën: “Emërtoni diçka që i keni bërë këmbëve të bashkëshortit tuaj.” Megan goditi shpejt sinjalin dhe u përgjigj “Masazh!” e cila u shfaq si përgjigja kryesore në tabelë.

Steve Harvey

e Meganit Përgjigja e shpejtë dhe e saktë e ndihmoi atë të fitonte episodin, duke marrë në shtëpi 25,000 dollarë për një bamirësi sipas zgjedhjes së saj. Ky episod jo vetëm që shfaqi shpirtin konkurrues të të famshëmve, por gjithashtu festoi një moment historik në historinë e shfaqjes.

Steve Harvey

Këto episode të Grindja familjare vazhdojnë të argëtojnë dhe të befasojnë shikuesit, me Steve Harvey në krye duke ofruar momente të paharrueshme – qoftë përmes reagimeve të tij të shokuar apo talljeve të tij të këndshme me garuesit. Qoftë duke u marrë me përgjigje të papritura apo duke festuar përballje me të famshëm, e Steve stili unik bën që audienca të kthehet për më shumë.