Stassi Schroeder thotë se Tom Sandoval po merr 'para që të ndryshojnë jetën' për Sezonin 11 të Pump Rules

Klea

Stassi Schroeder thotë se Tom Sandoval po merr ‘para që të ndryshojnë jetën’ për Sezonin 11 të Pump Rules

Vanderpump Rregullat alum Stassi Shrëder mund të mos ishte më në shfaqje, por ajo pranoi që FOMO-ja e madhe nuk ishte në gjendje të merrte pjesë në Sezonin 10. Thënë kjo, nëse Stassi nuk do të pushohej nga puna, ka shumë mundësi që Scandoval të mos kishte ndodhur kurrë. Stassi do ta kishte arritur atë brenda dy shkopave të qerpikëve fallco të Rachel Leviss dhe gjithçka do të kishte mbaruar.

Por Stassi është e zënë duke bërë fëmijë dhe duke punuar në podcast-in e saj. Kohët e fundit ajo ka ndarë disa mendime për intervistën e Rachel me Bethenny Frankel dhe sesi kasti i punës ende po shkon me sezonin 11. Sipas Stass, Tom Sandoval po bën bankë pasi theu zemrat.

Skandovali Sandoval i të gjithave

Stassi u pushua për shkak të pandjeshmërisë racore në vitin 2020. Ajo nuk ka qenë në televizionin realitet që atëherë, por podkasti i saj po ecën mjaft mirë. Në një episod të Straight Up With Stassi, ajo u nda me të ardhurat financiare të Sandoval.

Siç e dinë të gjithë, dhe madje edhe njerëzit që nuk duan ta dinë e dinë, Rachel nuk po kthehet në Pump Rules për sezonin 11. A do të rrëzohet sezoni për shkak të mungesës së saj? Ndoshta, por Stassi mendon se duhet të ishte kthyer për paratë. Me sa duket, Sandoval shënoi në fund të marrëveshjes për t’u përballur me skuadrën e pushkatimit të bashkë-yjeve të tij.

Stassi tha, “Sandoval po paguhet për sezonin e 11-të, shumë para, shumë para, shumë para që ndryshojnë jetën, ju djema, shumë. [Rachel] nuk mund të gjejë një punë dhe nuk do të tregohet historia e saj në sezonin e ardhshëm.” Ah, por mos harroni se Rachel gjithashtu ka një podcast, sepse, pse jo në këtë pikë? Ajo do të tregojë historinë e saj, thjesht nuk do të jetë për Bravo.

Stassi i shikon aktorët

Për më tepër, Stassi pajtohet me shumicën e fansave të VPR se kasti e mirëpriti Tomin përsëri në hiret e tyre të mira pa shumë nxitim. “Unë po them vetëm nga jashtë, si, si një spektator që shikon mediat sociale, apo çfarëdo tjetër, mendoj se është e çuditshme të shohësh Sandoval përsëri në përzierje,” vazhdoi ajo.

Thënë kështu, Stassi nuk po i kërkon askujt në emision për qëndrimet e tij të nxehta. “Në fakt, nuk kam folur vërtet me miqtë e mi për këtë. Sikur nuk kam pyetur[ed].” Kjo është ndoshta një ide e mirë pasi kasti i ka goditur njerëzit në mediat sociale që e kanë atë guxim për të vënë në dyshim lëvizjet e tyre. “Por nga jashtë, kur thjesht shikon foto të të gjithëve duke filmuar bashkë, është e çuditshme të shohësh. Ashtu si ah, si, kështu që ne të gjithë kemi qenë, si, duke luftuar këtë luftë dhe kemi qenë, si, duke valëvitur flamurin, a e dini se çfarë dua të them? Po, ne të gjithë e dimë se çfarë do të thuash.

“Dhe tani ju djema thjesht po filmoni me të, rrini me të, bëni foto me të. Është e çuditshme të shohësh,” pranoi ajo. Dëgjo, kur ajo ka të drejtë, ajo ka të drejtë. E di që është puna e tij për të filmuar me të, por pas ribashkimit, ndjej se njerëzit kanë të drejtën e tyre të vënë në dyshim vendimet e kastit.

Stassi me siguri do të marrë një pushim së shpejti që të mund të lindë këtë djalë në bark, por jam i sigurt se nuk do të largohet për shumë kohë. Qëndroni të sintonizuar, xhirimet e Sezonit 11 të Pump Rules janë ende në vazhdim.