Stassi Schroeder thotë se marrëdhënia e Jax Taylor ishte më "toksike" e VPR

Klea

Stassi Schroeder thotë se marrëdhënia e Jax Taylor ishte më “toksike” e VPR

Ish Rregullat e Vanderpompës yll Stassi Shrëder di pak për marrëdhëniet toksike. Ajo tani është e martuar lumturisht me Beau Clark me dy fëmijë. Por në ditët e para epike të Pump Rules, ajo u takua Jax Taylor. Më në fund ai pranoi te Stassi se e tradhtoi dhe la shtatzënë një grua në Las Vegas. Dyshja u ndanë, por u pajtuan për një minutë gjatë sezonit 2 të VPR.

Stassi dhe Jax ishin çifti më toksik televiziv … ndonjëherë

Stassi ishte i ftuar në podcast-in Let’s Be Honest të Kristin Cavallarit. Tema? Nëse pjesëmarrja në një reality show bën që çiftet të ndahen. “Unë nuk jam nga ata që mendojnë se je i dënuar nëse del në një reality show. Mendoj se nxjerr në pah dobësitë tuaja si çift”, shpjegoi Stassi.

“Kjo pasqyron gjithçka që është e drejtë dhe e gabuar me ju si çift, por ndonjëherë është si terapi dhe ndonjëherë ju detyron të trajtoni vërtet çështjet për të cilat thjesht nuk po flisni.” Ajo shtoi se marrëdhënia e saj me Jax-in gjatë dy sezoneve të para të Pump Rules ishte “toksike”.

“Nëse nuk jeni të duhurat për njëri-tjetrin, nuk ka asnjë mënyrë në ferr që t’ia dilni me një reality show. Por, si unë dhe Jax ishim çifti më toksik që ndihem në historinë e televizionit, kështu që nuk do të ndodhte kurrë – nuk do të fajësoj reality show-n për rënien e marrëdhënies sonë”, tha Stassi. Personalisht, unë do të fajësoja Jax-in dhe mashtrimin dhe gënjeshtrën e tij.

Përfundimisht, Stassi dhe Beau u bënë përsëri miq me Jax dhe gruan e tij, Brittany Cartwright. Stassi e zvogëloi listën e ftesave të dasmës dhe Jax dhe Brittany ende bënë prerjen. Por ajo u tërbua kur në minutën e fundit u larguan nga dasma e ëndrrave të Stassit në Itali. Jax pretendoi se ishte për shkak të një çështjeje pasaporte për djalin e tyre.

“Ata më lënduan – ata me të vërtetë më lënduan. Më duket se nuk mund t’u besoj më atyre”, tha Stassi. Për momentin, dy çiftet nuk janë më miq. E cila nuk është një surprizë.