Stassi Schroeder shpjegon në mënyrë të përsosur kufijtë e Ariana Madix

Klea

Stassi Schroeder shpjegon në mënyrë të përsosur kufijtë e Ariana Madix

Ariana Madix vërtetoi një gjë në ribashkimin e sezonit 11 të Vanderpump Rules – mirëqenia e saj do të jetë gjithmonë e para, pavarësisht nëse ju pëlqejnë kufijtë e saj apo jo. Ashtu siç duhet – veçanërisht pas gjithë marrëzive që Tom Sandoval dhe Co. i vunë asaj. Të gjithë janë me fat që ajo ka qenë po aq e bukur sa ka qenë në pasojat e pas-skandovalit.

Ariana-s iu desh të luftonte me trollët në ribashkimin e Pump Rules majtas dhe djathtas, kryesisht në formën e Lala Kent dhe, në një masë më të vogël, Scheana Shay. Për disa arsye, ish-SURvers thjesht nuk mund ta kuptojnë idenë e kufijve, mënjanë Katie Maloney.

Tani, një ish-VPR OG po vjen në mbrojtje të Arianës në mënyrë racionale. Sinqerisht, për disa arsye, është mjaft freskuese këto ditë.

Kufijtë e Arianës nuk janë rregulla për t'u jetuar për askënd përveç Arianës, shpjegon Stassi

Në një episod të fundit të podcast-it të saj, ish-ylli i VPR Stassi Shrëder shpjegoi në mënyrë të përsosur kufijtë e vendosur të Arianës. Ajo e lidhi atë me Kelly Rowland që së fundmi u bë tituj për një sherr me një roje sigurie në Festivalin e Filmit në Kanë.

“Pse ndodh që kur njerëzit kanë kufij, njerëzit ofendohen kaq personalisht? Ata ndjehen sikur është një sulm personal”, pyeti Stassi. Ajo thjesht duhej t'ia kishte drejtuar pyetjen direkt Lalës dhe Scheanës.

Stassi ka një besim “të fortë” se çdokush lejohet të vendosë se çfarë bën dhe nuk dëshiron të pranojë, në jetën e tij. “Unë mund të zgjedh të mos trajtohem keq – kjo është e drejta jonë. Dhe nëse është e pakëndshme për dikë kur keni një kufi, kjo do të thotë se kufiri duhet të jetë patjetër atje, “vazhdoi Stassi. Thuaj më fort për ata që urrejnë Arianën në shpinë!

Gjithashtu, Stassi mbrojti idenë se kufijtë janë të destinuara për personin që i bën ato. “Nuk po them ju nuk mund ta kalosh këtë vijë, po them nëse vendos ta kalosh këtë vijë atëherë I kam të drejtë të largohem dhe do ta bëj”, tha Stassi. Duket sikur ajo ka parë daljen epike të Arianës në finale.

Vanderpump Rules ofrohet për t'u transmetuar në Peacock.