Stassi Schroeder

Klea

Stassi Schroeder akuzon Bethenny Frankelin se e bëri Ariana Madix shejtan në një intervistë të çrregullt

Stassi Schroeder akuzon Bethenny Frankelin se e bëri Ariana Madix shejtan në një intervistë të çrregullt

Stassi Shrëder mori në shënjestër Bethenny Frankel për portretizimin e saj të Ariana Madix, gjatë Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut intervista bombë e alumit me ish Rregullat e Vanderpompës yll, Raquel Leviss.

“Ishte pothuajse njësoj Bethenny po përpiqej të bënte Ariana dukej keq,” Stassi tha në episodin e 23 gushtit të podkasit “Straight Up With Stassi”.

Stassi Shrëder

Ajo shtoi – “Është sikur, kjo nuk është rruga që duhet të marrim tani. Ariana nuk ka bërë asgjë të keqe.”

Stassi, 35, gjithashtu pyeti pse Bethenny shtypi pikën që Ariana, 38, jeton ende me ish-in e saj, Tom Sandoval41, muaj pas lajmit për lidhjen e tij me Rakelës u prish. Dyshja e quajti zyrtarisht dorëheqjen në mars, më pas Ariana zbuloi një video seksualisht të qartë të Rakelës në telefonin e të dashurit të saj të atëhershëm. Bethennyi cili intervistoi Rakelës në podkastin e saj “Just B With Bethenny Frankel”, vuri në dukje marrëveshjen e çuditshme të jetesës ndërsa ripërsëriti dramën me ish-yllin e realitetit.

“Çfarë është kjo? Duke u përpjekur të thoshim se nuk ishim aq miq të mirë, Ariana po bën kaq shumë para tani, ajo ende jeton me Sandoval,” Stassi tha. “Ajo nuk po jeton me Sandoval sepse ajo e ka falur. Ajo jeton me Sandoval sepse ajo thotë: ‘Kjo është edhe shtëpia ime dhe unë refuzoj të largohem nga shtëpia ime’ dhe Sandoval është të qenit një nënë e ndezur që po refuzon të largohet.”

Stassi Shrëder

Stassi pretendoi se Bethenny nuk e kuptoi arsyetimin pas Ariana dhe Tom duke mbetur nën të njëjtën çati.

Bethenny, hesht”, tha ajo. “Kjo është një çështje tjetër që kam pasur. e kuptoj Bethenny duke marrë këtë intervistë. Ajo që unë nuk e kuptoj është se si ajo nuk e kuptoi – kur mësoi se do të intervistonte [Raquel] — shkoni dhe shikoni sezonet 1 deri në f–mbreti 10, në mënyrë që ajo të dinte gjithçka dhe të bënte kërkimin e saj.”

Bethenny Frankel

Stassi vazhdoi t’i quante para-prapa një “intervistë të mbretit dembel”, duke shtuar – “Thjesht e dëgjova të fliste ashtu si Bethenny u fol për Ariana dhe Sandoval duke jetuar së bashku, kjo ishte një intervistë dembel. Ajo nuk e bëri kërkimin e saj. Ajo nuk kupton asgjë.”

Ariana Madix

Stassi goditi manjatën e Skinnygirl për pretendimin se praktikantët e saj sollën në më shumë para se Rakelës bëri gjatë kohës së saj “Rregullat e Vanderpump.”

“Është disi e bezdisshme se si [Bethenny] flet me kaq shumë autoritet kur është e qartë se ajo nuk e ka bërë kërkimin e saj për kaq shumë gjëra të ndryshme.” Stassi vuri në dukje. “Edhe vetëm përafërsisht [Raquel] dhe sa është paguar ajo. Unë nuk e di se çfarë [Raquel] u pagua. Unë me të vërtetë nuk e bëj.”

Tom Sandoval

Rakelës tha gjatë intervistës së saj se ajo nuk solli asnjë para shtesë pavarësisht skandalit të mashtrimit që rriti vlerësimet e emisionit. Ajo gjithashtu pohoi se nuk mund të “aballonte” as të paguante për kujdesin e shëndetit mendor që mori pasi u rrëmbye nga thëngjilli gjatë ribashkimit të VPR.

Alum Bravo hoqi kohët e fundit një falje të 8 Marsit Ariana, postuar përmes Instagramit, mes një plani të përfolur për të paditur Bravo.