Stars on Mars Preview: Porsha Williams 'mbytur' Mungoi ditën e nënës me vajzën

Klea

Stars on Mars Preview: Porsha Williams ‘mbytur’ Mungoi ditën e nënës me vajzën

A po shikoni alum Real Housewives of Atlanta Porsha Williams gjatë saj Yjet në Mars stazh? Kush e dinte se kjo grua që vlerëson gjërat më të bukura në jetë është gjithashtu një lojtare mjeshtërore?

Ndërsa nëna e PJ mori pak kohë larg nga Atlanta në Australi për të regjistruar shfaqjen, ajo gjithashtu e dinte se do t’i mungonte familja e saj në shtëpi. Dhe ndërsa ajo është duke bërë disa lëvizje të shkëlqyera në Marsin e rremë, ana e saj amë është duke u rrahur. Njerëzit e kanë lugën.

Dita e Nënës nga larg…

Së pari dua t’i lutem me përulësi zonjës Porsha të kthehet në RHOA. Ju lutem zonjë, ne kemi nevojë për ju dëshpërimisht. Deri atëherë, ne të gjithë e dimë këtë enigmë verbuese nga Real Housewives, por Porsha u fut në një fushë tjetër të televizionit të realitetit.

Suksesi është sakrificë, por ndonjëherë ne e vëmë në dyshim atë sakrificë kur të godet në shtëpi. Porsha u rrëzua kur Dita e Nënës u rrotullua dhe ajo nuk ishte me vajzën e saj.

Ajo tha, “Sfida më e madhe për mua që erdha këtu duhej të ishte largimi nga vajza ime.” Po, padyshim që Porsha ka qenë më parë larg fëmijës së saj. Dhe ne të gjithë e dimë se ajo ka një nënë, motër dhe burrë mbështetës duke pritur për të përmbushur çdo dëshirë të Pilarit. Por dita e nënës mund të godasë ndryshe dhe Porsha mesa duket e ka ndjerë atë.

“Nuk kam qenë kurrë larg saj në ditën e nënës dhe të dija se nuk do të merrja një përqafim të madh prej saj ishte e vështirë. Unë jam padyshim pak i mbingarkuar sot”, shtoi Porsha. Thënë kjo, Porsha nuk është punk dhe ajo është në të për ta fituar atë.

“Për shkak se ky eksperiment ka aspektin e konkurrencës, thjesht nuk dua ta tregoj atë dobësi,” tha ajo gjatë një episodi të Stars on Mars. “Kjo ka marrë përkushtim të vërtetë”, tha Porsha gjatë një momenti emocional.

Thirr dhe vazhdo, sipas mënyrës së nënës

Por disa nëna janë bërë në stilin e luftimit. Ne vazhdojmë pavarësisht vështirësive dhe vështirësive. Banjat janë të shkëlqyera për prishje të shkurtra dhe thjesht hapni atë rubinet në mënyrë që askush të mos ju dëgjojë të qani. “Kjo po nxjerr luftëtarin tek unë. Nënat thjesht e bëjnë atë. E dini, ne shkojmë në dollap. Ne e qajmë atë. Kemi një avari. Zemër dhe nuk do ta dinit kurrë,” pranoi ajo.

Me përfundimin e kohës së Porshës në “Mars”, ajo do të ribashkohet me PJ së shpejti dhe ndoshta do të ketë një festë për Ditën e Nënës. Dhe ndoshta një ditë PJ do të ketë një vëlla ose motër të vogël për t’i bërë shoqërinë e saj.

Porsha tha se të kesh një fëmijë tjetër është në tavolinë me burrin e saj. “Edhe unë dua një. Kështu që ne do të vazhdojmë të lutemi dhe do të shohim se çfarë do të bëjë Perëndia.”

Real Housewives of Atlanta vazhdon të dielave në 8/7c në Bravo.