Gjithçka që duhet të dini për Bachelorette 2024 Jenn Tran

Klea

Spoilerët e sezonit 21 të Bachelorette: Çfarë dimë deri më tani

Xhirimet për Bachelorette Sezoni 21 tashmë ka përfunduar, duke përfunduar udhëtimin e Jenn Tran për dashurinë. Jenn u zgjodh si Bachelorette pas kohës së saj në sezonin e Joey Graziadei të The Bachelor. Pavarësisht se fillimisht kishte një lidhje të fortë me Xhoin, Jenn u eliminua para vendlindjes. Jenn u largua nga sezoni i Joey-t me zemër të thyer, por që atëherë është shëruar dhe ka përqafuar goditjen e saj të dytë në dashuri.

Si zakonisht, Reality Steve ka ardhur në tufë me spoilerët. Ndërsa ai nuk ka ende shumë detaje, ai ishte në gjendje të konfirmonte dy burrat e fundit të Jenn. Realiteti Steve rrallëherë gabon, kështu që është e drejtë të thuhet se ndoshta ka të drejtë me gjetjet e tij. Nëse jeni si unë, atëherë ju pëlqen një spoiler i mirë, edhe para fillimit të sezonit! Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se cilët janë dy meshkujt e fundit të Jenn-it dhe më shumë! Dhe nëse nuk doni të dini të ardhmen e mundshme, ndaloni së lexuari TANI.

Marcus Schoberg dhe Devin Strader janë dy të fundit të Jenn

Njeriu i parë i konfirmuar të jetë në dy finalet e Jenn nga Reality Steve është Marcus Schoberg. Përderisa nuk dimë shumë për Markusin, dimë që ai është 31 vjeç. Marcus aktualisht jeton në Raleigh, Karolina e Veriut, e cila nuk është shumë larg nga vendlindja e Jenn në Miami, Florida.

Sipas Reality Steve, Marcus ka publikuar më shumë nga fotot e tij se çdo mashkull tjetër. Kjo ka të ngjarë për shkak të Marcus që ka një takim kokë më kokë me Jenn në Seattle, ku morën pjesë disa fansa. Janë shfaqur gjithashtu disa fotografi të datës së lindjes së Marcus, e cila u zhvillua në Tacoma, Uashington.

Njeriu i dytë i konfirmuar të jetë në dy finalet e Jenn është Devin Strader. Devin është 27 vjeç, duke e bërë atë vetëm një vit më të madh se Jenn. Ai aktualisht banon në Houston, Teksas, i cili është pak më larg nga Miami sesa Raleigh.

Pavarësisht se i njeh dy të fundit, Reality Steve nuk e di ende se kë zgjedh Jenn. Për momentin, fituesi i sezonit 21 të Bachelorette mund të jetë Marcus ose Devin. Realiteti Steve nuk e di se kur do ta zbulojë fituesin, por parashikon se kjo mund të marrë pak kohë.

Realiteti Steve është i sigurt se Jenn është fejuar

Ndërsa Reality Steve nuk e di ende se kush është fituesi, ai është shumë i sigurt se Jenn është fejuar me këdo që të jetë. Siç thekson Reality Steve, në njëzet sezone të The Bachelorette, vetëm një nuk përfundoi me fejesë. Kjo i bën shumë të larta shanset që Jenn të fejohet dhe do të ishte një tronditje nëse nuk do ta bënte.

Për më tepër, ende nuk duket se ka ndonjë gjë të pazakontë për sezonin e Jenn-it. Sezoni i Joey-t i The Bachelor ngacmoi një fund të paprecedentë nga kërcimi, të cilin përfundoi. Nga ana tjetër, sezoni i Jenn-it duket se ka pasur një fund tradicional. Duket se është thjesht një pyetje se cilin mashkull do të zgjedhë në këtë pikë.

Realiteti Steve nuk ka gjithmonë të drejtë

Ndërsa Reality Steve ka një histori mbresëlënëse të dhënies së spoilerëve të saktë, ai ka gabuar në të kaluarën. Së fundmi, Reality Steve parashikoi gabimisht përfundimin e sezonit të Joey-t. Reality Steve fillimisht pretendoi se Daisy Kent ishte fituesja, me Kelsey Anderson që ishte nënkampion. Kjo më vonë doli të ishte e rreme, pasi Kelsey fitoi ndërsa Daisy u rendit e dyta.

Shumë fansa të Kombit Bachelor fillimisht u tronditën nga kjo, pasi ishin të sigurt që Daisy do të fitonte pas pretendimeve të Reality Steve. Pavarësisht se parashikoi saktë dy finalet, Reality Steve në fund zgjodhi fituesin e gabuar.

Ky gabim shërben si një kujtesë për t'i marrë gjithmonë këto spoilerë me një kokërr kripë. Ndërsa Reality Steve mund ta ketë parashikuar saktë fituesin për shumë sezone, sezoni i Joey-t tregoi se ai nuk është perfekt. Ndërsa ai përfundimisht korrigjoi prishësit e tij, ai ende bindi shumë nga Bachelor Nation që Joey zgjodhi Daisy. Duket se Reality Steve po tregohet më i kujdesshëm me sezonin e Jenn-it, pasi nuk dëshiron të japë më informacione të gabuara.

Ndërsa shumë prej nesh janë në buzë të vendeve tona për të ditur se kë zgjodhi Jenn, nuk ka asgjë të keqe me pak më shumë pezull. Është ende herët dhe sezoni i Jenn ka më shumë se një muaj nga transmetimi. Nuk i kemi njohur ende garuesit, gjë që është gjithmonë mirë të bëhet përpara se të zbulohet se kush fiton.