Spin-Offe Real Housewives që do të ishin po aq argëtuese sa Crappie Lake

Klea

Spin-Offe Real Housewives që do të ishin po aq argëtuese sa Crappie Lake

Sonja dhe Luann: Mirësevini në Crappie Lake ishte një hit më i madh nga sa mendonte dikur Bravo. Ish-yjet e Real Housewives të Nju Jorkut punuan jashtëzakonisht mirë së bashku në një xhirim të Simple Life, vetëm se këto dy gra e dinin se çfarë shiti Walmart. Crappie Lake ofroi një vështrim në një qytet të çuditshëm, i cili ishte mjedisi i përsosur për personalitetet unike të Sonja Morgan dhe Luann de Lesseps. Shfaqja shkoi aq mirë saqë shikuesit mendojnë se rrjeti duhet të shikojë edhe më shumë Amvise të vërteta spin-offs.

Turneu me Bourbon të Dorindës

Që kur u largua nga Real Housewives e New York City, Dorinda Medley e ka bërë shtëpinë e saj Blue Stone Manor dhe e ka dashur veten një distilues. Një ide argëtuese për një spin-off të mundshëm të Real Housewives mund të ndiqet rreth mbretëreshës së bukur, ndërsa ajo punon në distilerinë e saj duke nxjerrë Blue Stone Bourbon. Rezidenca e famshme e Dorindës dikur ishte e folur dhe do të ishte ambienti i përsosur për t’u treguar fansave një pamje nga prapaskenat.

Seriali mund të tregojë klientët që ndajnë një gotë bourbon ndërsa punëtorët bëjnë guximin e lëngshëm që të gjithë e duan. Natyrisht, Dorinda do të ishte në krye të gjithë operacionit. Ramona Singer gjithashtu mund të shfaqej, duke çuar në një atmosferë të mprehtë të Lucy dhe Ethel. Shikuesit do t’i shikonin të dyja gratë që sillen me klientët, punonjësit dhe qëndrimet e tyre.

Alex dhe Simon’s Travel Journal

Alex McCord dhe bashkëshorti i saj, Simon McCord, kanë udhëtuar mjaft që kur u larguan nga shfaqja dhe u kthyen në Australi. Çifti zgjodhi të vendoset në Bayron Bay, i cili është jashtëzakonisht artistik me një atmosferë hipi. Shfaqja do të bazohej tek Alex duke lundruar si një amerikan në Australi dhe të gjitha sprovat dhe mundimet që vijnë me të, duke përfshirë merimangat më të mëdha të shtëpisë që do të shihni ndonjëherë.

Çifti kanë bërë shumë turne nëpër Oz dhe mund të jenë guida turistike argëtuese për fansat. Alex dhe Simon mund të shijojnë verën në Adelaide, të kompletuar me një shëtitje me deve, të shkojnë në ishullin Kangur dhe të ecin në Urën e Harborit të Sydney. Me sasinë e duhur të kontributit snob, shfaqja do të ishte padyshim një hit. Fansat e Bravo kanë vdekur për një përditësim rreth Alex, kështu që kjo do të ishte një përshtatje e natyrshme për rrjetin.

Ripërtëritja e shtëpisë së Gizelle Bryant

Siç e dinë fansat e Real Housewives of Potomac, Gizelle Bryant mori pjesë në një rinovim të gjatë të shtëpisë, ku ajo jetonte në krahë të veçantë të shtëpisë së saj dhe zonjat nuk shijonin aq shumë një mbledhje në rrugën e saj. Por tani që shtëpia e saj është e plotë dhe e mrekullueshme, mund të shtoj, a nuk do të ishte kënaqësi të shikoje Gizelle-n të ndihmojë të tjerët të rindërtojnë shtëpitë e tyre të ëndrrave?

Imagjinoni. 2024, zona Potomac, dhe Gizelle mban një kapele të fortë rozë, duke u përpjekur t’i përcjellë idetë e saj kontraktorit, i cili nuk e ka idenë se për çfarë po flet nëna e tre fëmijëve. Fatmirësisht, Grace, Adore dhe Angel janë atje për të dhënë një dorë ndihmë dhe për të përkthyer atë që në të vërtetë do të dukej mirë. Familja nervoze qëndron në krahë, duke pyetur nëse duhet t’i kishin besuar yllit të reality TV. Por në njëfarë mënyre, disi, Gizelle, me shijet e saj të dyshimta, e nxjerr atë – shumicën e kohës.

Sonja është në turshi

Prej vitesh, Sonja dhe programi i saj i praktikantëve kanë qenë ndonjëherë pjesa më magjepsëse e historisë së saj. Do të doja të shihja një shfaqje që tregon se si funksionon programi i saj dhe cilat kolegje në të vërtetë japin kredi për të qenë praktikante. Një spin-off mund të tregojë detyrat që Sonja ka nxënësit e saj të bëjnë dhe rrëfimtarët që zbulojnë shqetësimet dhe problemet e tyre me udhëheqësin e tyre të patrembur.

Nuk do të dëmtonte nëse praktika do të ishte në të vërtetë një version i fëmijëve të pasur të Beyond Scared Straight. A mund të ndodhë që praktikantët t’i lajnë brekët në bide dhe të marrin jashtëqitjen e qenit? Ne do të shohim.

Terapia familjare: Motrat Richards

Askush nuk mund të më bindë ndryshe se Kyle Richards, Kim Richards dhe Kathy Hilton nuk janë krijuar për TV. E gjitha kjo falë dramës së tyre familjare. Mendoj se e vetmja mënyrë se si mund të funksionojë një shfaqje si kjo është nëse tre motrat kthehen dhe flasin për fëmijërinë e tyre në thellësi, duke përfshirë atë që ndodhi me nënën e tyre. Do të ishte gjithashtu e rëndësishme të kishim Mauricio Umanksy dhe Rich Hilton si personazhe për të vënë në dukje kur gratë e tyre nuk janë të vërteta për përvojat e tyre të jetës.

Shfaqja gjithashtu mund t’u japë fansave historinë e vërtetë të shtëpisë së Palm Springs që shkaktoi një përçarje të madhe midis Kim dhe Kyle. Do të ishte interesante të dëgjonim se çfarë kanë për të thënë fëmijët e Kim për fëmijërinë e tyre dhe luftën e nënës së tyre me alkoolin. Paris Hilton gjithashtu mund të shfaqej për të treguar se si ndikuan përleshja e nënës dhe hallës së saj. Unë do t’i shikoja të gjitha, pa bërë pyetje.