Spencer Pratt dhe Heidi Montag nuk i janë bashkuar grevës së Bethenny Frankel

Klea

Spencer Pratt dhe Heidi Montag nuk i janë bashkuar grevës së Bethenny Frankel

Është një botë e egër në të cilën jetojmë Spencer Pratt dhe Heidi Montag janë bërë më të pëlqyeshëm se Bethenny Frankel. Çifti Hills ishte famëkeq për urryerjen gjatë gjithë viteve të hershme, por në njëfarë mënyre, qëndruan së bashku dhe i qëndruan provës së kohës. Bethenny, nga ana tjetër, ka vazhduar vetëm të shkatërrojë reputacionin e fortë të artë që ajo kaloi vite duke ndërtuar në Real Housewives të Nju Jorkut. Vërtet, çfarë është jeta?

Bethenny ka udhëhequr një kryqëzatë kundër Bravo duke inkurajuar yjet e televizionit të realitetit që të godasin rrjetin. Ajo po pretendon shumë trajtim të padrejtë dhe thirrje për t’u bashkuar me sindikata, dhe ndjenja nuk është e gabuar. Thjesht, Bethenny, nga të gjithë njerëzit, është hipokriti më i madh që është në krye të kësaj. Thjesht pyesni Carole Radziwill.

Të gjithë kanë pyetur veten se kush, përveç Rachel Leviss, do të qëndrojë pas Bethenny në aktin e saj të fundit të mashtrimit egoist. Këtu hyn Speidi. Dyshja Hills kohët e fundit hynë në Instagram për t’i bërë të ditur të gjithëve se nuk janë në mbështetje të grevës së Bethenny. Në fakt, ata po luteshin sinqerisht të punonin.

Spencer dhe Heidi duan një punë realiteti

Spencer postoi një video së bashku me gruan e tij për të shuar ndonjë nga keqkuptimet se ata i ishin bashkuar grevës së Bethenny. Ai konfirmoi se ata nuk kanë “asgjë të bëjnë” me grevën dhe janë gati të kthehen në TV në një moment. “Ne jemi thjesht të papunë. Ne do të shkojmë në çdo shfaqje, në çdo rrjet. Mund të na trajtosh si të duash”, tha troç Spencer. Duaje atë ose urreje atë, Spencer qëndron i qëndrueshëm.

Heidi madje tha se do të punojë për shampanjë në vend të një pagese. Dyshja gjithashtu nuk kujdeset për përmirësimin e kushteve në set për çdo përpjekje të mundshme të ardhshme televizive të realitetit. “Mund të na dehni, të na vendosni në dhoma të nxehta pa ajër të kondicionuar,” tha ai. “Çdo gjë për të cilën njerëzit ankohen, ne e duam atë.” Heidi mbështeti pretendimet e Spencer duke pretenduar se kushtet e këqija vijnë me territorin e realitetit televiziv. Speidi janë ikona të realitetit. Është thjesht e pamohueshme.