Spencer Pratt bën shaka se ai është tashmë në grevë pas komenteve të Bethenny Frankel

Klea

Spencer Pratt bën shaka se ai është tashmë në grevë pas komenteve të Bethenny Frankel

Edhe pse Hollivudi nuk do ta pranojë këtë, greva e shkrimtarëve po trondit studiot e mëdha deri në palcë, veçanërisht tani që aktorët janë bashkuar. Një nga arsyet kryesore të grevës është ideja e mbetjeve. Kur një shfaqje transmetohet përsëri në rrjetet e transmetimit, ata që e bënë shfaqjen fitojnë mbetje për atë riprodhim.

Por tani që kemi hyrë në një epokë transmetimi, rregullat në lidhje me mbetjet nuk janë përcaktuar në mënyrë të drejtë. Kjo ishte një arsye kryesore Bethenny Frankel bëri thirrje që edhe yjet e realitetit t’i bashkohen grevës.

Ajo gjithashtu u kujtoi të gjithëve se sa shumë ngritën yjet e realitetit gjatë grevës së fundit të shkrimtarëve dhe se si mbetjet nuk mbajnë një qiri në veprën e vënë. Një nga shfaqjet që Bethenny përmendi që ende rishikohet ishte The Hills. Ndoshta kjo përmendje çoi Spencer Pratt të përgjigjet.

Spencer po e udhëheq kauzën… nga shtrati

Spencer ngarkoi një TikTok të enjten, më 20 korrik, duke krijuar një thurje me PSA-në e Bethenny-t kur tha: “Yjet e realitetit duhet të hyjnë në grevë… The Hills! Njerëzit ende shikojnë kodrat.” Spencer u tërhoq nga vetja i shtrirë në shtrat duke thënë: “Unë në fakt jam në grevë, Bethenny, sapo prisja që dikush ta vinte re.”

Ai vazhdoi, “Por unë jam në grevë tash e një kohë. Prandaj nuk më sheh askund”. Shikuesit i panë komentet e Spencer si qesharake dhe u hodhën në shaka gjithashtu. Një komentues shkroi, “Spencer nuk do të refuzojë thjesht të kalojë kufirin, ai do të shtrihet në shtrat derisa të përfundojë kjo (në solidaritet) ???”

Dhe sado qesharake të ishin vërejtjet e Spencer-it, le të sigurohemi që të mos largohet nga ideja e Bethenny-t. Nuk duhet të jetë e diskutueshme të thuhet se sindikatat e bëjnë jetën më të mirë për të gjithë. Gjatë grevës së shkrimtarëve të vitit 2007, Hollivudi iu drejtua TV realitetit. Mund të jetë e dobishme për të gjithë punëtorët e argëtimit nëse studiot nuk do ta kishin këtë mundësi këtë herë.

NA THONI – TË Pëlqeu TIKTOK I SPENCER? TE MUNGON NE TV? A JENI PAJTOHET ME BETHENNY SE YJET E REALITETIT DUHET TË GODHEN?