Sophia Umansky sulmon prindërit Kyle dhe Mauricio

Klea

Sophia Umansky sulmon prindërit Kyle dhe Mauricio

Blerja e Beverly Hills u hap me një zhurmë si Mauricio Umansky foli me vajzat e tij për qëndrimin e tij me të Kyle Richards. Nuk do të ishte deri në fund të serialit që shikuesit panë se si u zhvillua biseda Sophia Umansky duke ngritur pretendime të rënda kundër babait të saj.

Nëse nuk do të ishte e qartë, do të pasojnë spoilerët për Blerja e Beverly Hills. Por, sigurisht, problemet filluan shumë përpara shfaqjes së Netflix, dhe madje edhe para Real Housewives të Beverly Hills, sezoni 13. Që atëherë, problemet duket se kanë vazhduar të grumbullohen.

Tani, Kyle ka punësuar zyrtarisht avokatë për divorc. Me gjithçka që ndodhi deri në këtë pikë, mund të imagjinohet vetëm se si duhet të ndihen fëmijët. Epo, ndoshta nuk duhet të imagjinojmë rreptësisht.

Mauricio bëhet mbrojtës nga fjalët e vajzave të tij

Ndërsa shikuesit iu kthyen bisedës, Sophia akuzoi babanë e saj se nuk kishte bërë asgjë për të shpëtuar martesën e tij. “Ju nuk po bënit asgjë për këtë. Mos u ul këtu dhe thuaj se ke bërë kaq shumë. Ju nuk e keni bërë”, tha ajo. “Ju djema nuk keni bërë asgjë.”

Alexia dukej se ndante ndjenjën, por iu afrua babait të saj me pak më shumë qetësi. Ajo e pyeti Mauricio-n: “Pyetja është: a ka pasur ndonjëherë ndonjë diskutim për kompromis?”

Mauricio pranoi se të dy nuk kishin pasur një bisedë serioze për dy muaj. Farrah sugjeroi që të dy nuk mund të komunikonin “shumë mirë” pa asnjë ndjenjë “të parë apo të dëgjuar”.

Mauricio u rrit në mbrojtje: “Unë nuk jam aspak dakord me këtë. Kam kaluar 26 vite fantastike me nënën tuaj – 26 vite të mrekullueshme. Ne komunikuam dhe folëm.” Sigurisht Mau, ndoshta e ke bërë në një moment, por dukej sikur Farrah po fliste në terma më të fundit.

Mauricio ritheksoi dashurinë e tij për vajzat e tij dhe tha: “Ne do ta kalojmë këtë me forcë”.

Blerja e Sezonit 2 të Beverly Hills po transmetohet në Netflix me The Real Housewives of Beverly Hills të disponueshme për t'u transmetuar në Peacock.