Sonja Morgan thotë se i dashuri 'sekret' viking është 'burrë i vërtetë'

Klea

Sonja Morgan thotë se i dashuri ‘sekret’ viking është ‘burrë i vërtetë’

Nuk ka asgjë gri e Sonja Morgan kopshte, përveç mjekrës së të dashurit të saj të fshehtë viking! Ajo mund të ketë gjetur më në fund një burrë që mund të përballojë oreksin e saj të pangopur për vëmendjen e mashkullit.

The Real Housewives of New York alum/Udhëtimi i ardhshëm Ultimate Girls: E ftuara e RHONY Legacy është duke u takuar me “Viking” për një kohë tani. Megjithatë, ajo nuk do të largohet shumë, sepse do që të tjerët ta dinë se “ti nuk prek shkronjat fyese Morgan Vikingi i Sonjës!”

Sonja nuk po zbulon identitetin e vikingut

Sonja është zakonisht mjaft e hapur për pushtimet e saj romantike (shih: Owen Wilson), por ajo ka qenë jashtëzakonisht e qetë për vikingët. Ajo foli me PEOPLE për kërkuesin e saj misterioz.

“Ende po e shoh vikingun, kanë kaluar tetë muaj dhe po e mbaj sekret identitetin e tij për shumë arsye. Ai është i mirë; Unë nuk dua që të gjitha ato vajza të tjera atje të përpiqen ta rrëmbejnë atë nga unë.”

Mënyra se si ajo takoi “burrin burrëror” tingëllon si diçka nga një roman romantik

Sonja tha se pas rënies së RHONY origjinale, ajo duhej të ikte nga qyteti. Ajo iku në një vilë në Virxhinia dhe aty takoi vikingët.

“Ishte një tronditje e madhe për mua kur nuk po filmonim më RHONY, kështu që thashë: ‘Duhet të largohem nga New York City. Më duhet të shkëputem nga rutina ime e zakonshme dhe të bashkohem për të kuptuar se çfarë dua me të vërtetë nga një burrë, sepse kam humbur shumë kohë,” Dhe ndërsa isha atje, vikingi erdhi në rrugën time. .”

Xhirimet Mirësevini në Crappie Lake me Luann de Lesseps gjithashtu ndikoi që ajo të shfrytëzonte një shans me dikë të ashpër.

Sonja shpjegoi, “Ishim në Benton, Illinois, dhe pasi pashë djemtë atje, thashë: ‘Uau, këta janë burra të vërtetë.’ Për shembull, ‘Këta nuk janë ata burra metroseksualë të Hermès Pochette që takoni në qytetin e Nju Jorkut. Këta janë të dashuruar të vërtetë!’”

“Pra, po, sytë e mi ishin të hapur. Dhe vikingu, ai është një burrë i vërtetë burrëror, e dini çfarë po them? Kështu që ai e futi atë dhe më lidhi mua.”

Të shiheshit me njëri-tjetrin ka qenë e vështirë

Sonja thotë se oraret e saj dhe të vikingëve e bëjnë të vështirë bashkimin. Ajo është në një turne komedi tani dhe orari i tij i punës është i papërkulur.

“Unë e shijoj kohën time me të. Ai merr dy ditë pushim në javë, kështu që unë duhet të sigurohem që unë të jem i disponueshëm dhe ai të jetë i disponueshëm. Po bëhet pak e ndërlikuar me turneun tim të komedisë Sonja në qytetin tuaj tani, sepse po bëj shfaqje të hënën dhe të martën – të cilat, dita e tij e pushimit është e martë, e mërkurë. Kështu që ne po e përshtatim sa herë që mundem.”

Romanet e ndyra që i fshihte nëna juaj nën raft librash nuk do të mund të fshiheshin kurrë! Shpresojmë që Sonja të ketë në telefon dentistin e saj, sepse tingëllon si e goditur. Dhe, ne e dimë se çfarë ndodh kur ajo përpiqet t’i grisë rrobat e dikujt!

Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy fillon transmetimin në Peacock me një premierë me tre episode të enjten, 14 dhjetor.