Sonja Morgan Teases Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy

Klea

Sonja Morgan Teases Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy

Kur Bravo zgjodhi të rindizte Real Housewives të Nju Jorkut, ata u premtuan fansave të qëndrueshëm prej kohësh se ekskluziviteti do të merrte një dërgim të duhur. Dhe megjithëse RHONY i ri ishte mjaft i suksesshëm, Bravo ende vendosi për një lamtumirë të fundit me Nju Jorkun e vjetër.

Ajo lamtumirë erdhi në formën e Udhëtimi i vërtetë i vajzave shtëpiake të vërtetë shtëpiake: Trashëgimia RHONY. Udhëtimi do të shfaqte legjenda të së kaluarës së RHONY, duke përfshirë Kelly Killoren Bensimon, Dorinda Medley dhe Kristen Taekman, vetëm për të përmendur disa.

Sigurisht, si me shumë projekte Bravo, polemika goditi RHONY Legacy. Në vazhdën e llogaritjes së realitetit, Ramona Singer u përball me akuza për racizëm në skenë kundër një producenti dhe përdorimin e fjalës N. Pra, nuk ishte çudi kur Sonja Morgan filloi të hynte në garën promocionale për të mbajtur interesin.

Sonja paralajmëron fansat që “të presin të papriturën”

Sonja u shfaq në The Morning Show për të diskutuar për trashëgiminë e ardhshme RHONY. Kur u pyet se çfarë mund të prisnin fansat për udhëtimin e vajzave, Sonja tha: “Epo, prisni vërtet të papriturën, sepse ne vajzat po kthehemi bashkë. Ne nuk e kishim parë Kellin [Killoren] Bensimon, Dorinda [Medley]dhe Kristen [Taekman] për një kohë së bashku në kamera.”

Ajo shpjegoi se koha jashtë kamerave krijoi një dinamikë të papritur mes aktorëve. “Unë mendoj se ne të gjithë kemi evoluar në shumë mënyra. Gjërat kanë ndryshuar shumë.” Për sa i përket vendndodhjes, St. Barts, ajo theksoi faktin se kasti ka qenë aty më parë. Megjithatë, ajo përsëriti se nuk ishte “Ishulli i Frikshëm”.

Ajo përmendi gjithashtu se si ishte “e lehtë të kesh fat” në St. Barts, midis veçorive të tjera emocionuese të vendndodhjes, siç është “shtëpia e piratëve”. Ajo theksoi më tej disa nga cilësitë e St. Bart- “Frëngjisht, Karaibe, ushqim i mrekullueshëm, pazar i mrekullueshëm, [and] djem të mrekullueshëm.”

Real Housewives Ultimate Girls Trip: RHONY Legacy do të transmetohet në Peacock duke filluar nga 14 dhjetori, me episode të reja çdo të enjte pas kësaj.