Sonja Morgan

Klea

Sonja Morgan i thotë lamtumirë shtëpisë së saj të dashur në Nju Jork

Sonja Morgan i thotë lamtumirë shtëpisë së saj të dashur në Nju Jork

Në një lamtumirë të hidhur në shtëpinë e saj të famshme të qytetit të Nju Jorkut, Sonja Morgan60 vjeçe, ndau ndjenja të përzemërta ndërsa u largua zyrtarisht nga prona e dashur e Upper East Side.

Sonja Morgan

I njohur për rolin e tij si një sfond për shumë Amvise reale të qytetit të Nju Jorkut momente të mbaruara e Sonjës Një dekadë plus qëndrimi në shfaqje, guri i murrmë ka qenë një qendër gëzimi dhe argëtimi familjar.

“Duke reflektuar mbi kujtimet e mrekullueshme të krijuara në shtëpinë tonë të dashur në qytet – nga rritja e vajzës sime deri te organizimi i darkave të paharrueshme dhe sigurisht filmimi i skenave ikonike të Shtëpisë së vërtetë”. Sonja Morgan ndarë në duke përmbledhur rëndësinë emocionale të lëvizjes.

Sonja Morgan

“Ky gur i murrmë madhështor ka qenë një gur themeli i jetës sime dhe familjes sime, një vend i shenjtë i bukur i mbushur me të qeshura dhe dashuri 💕,” pohoi ajo.

Përgatitja për një fazë të re në jetën e saj, Sonja shprehu gatishmërinë për t’u rilidhur me rrënjët e saj artistike.

Sonja Morgan

“Ndërsa përgatitem për të përqafuar një kapitull të ri, ndihem më i lehtë dhe i gatshëm të kthehem në rrënjët e mia si artiste, me më shumë kohë për të qenë individi krijues që jam. 🧑‍🎨 #ImanArtist”, ka shkruar ajo, duke sinjalizuar dëshirën e saj për atë që ka përpara.

Prona, me pesë dhoma gjumi, gjashtë banja, një ashensor sekret, sauna dhe palestër, u shit së fundmi në ankand për 4.45 milionë dollarë.

Sonja Morgan

edhe pse e Morganit nisja nuk u kap nga Bravo kamera, tranzicioni nuk ishte pa momentet e tij dramatike, të përshtatshme për TV realitet.

Në një postim në Instagram ku dokumenton lëvizjen e saj, Sonja tregoi me humor sfidën logjistike të zhvendosjes së peshkut të saj të dashur. “Para se t’i thoni një lamtumirë të fundit pronës, Morgan pyeti lëvizësit se si mund ta zhvendosnin peshkun e saj në pronën tjetër.

Sonja Morgan

‘Nuk po largohem pa peshkun tim! 🐠”, ka shkruar ajo në postimin në Instagram përpara se të zbulonte një koi të vdekur. ‘Fundi i një epoke ndryshe… 🪦’, ankohej ajo me të bijën Quincy Morgan duke thirrur, “Mami, peshku nuk mund të hipë në kamion 😂.”

Duke parë përpara, Sonja pohoi vendosmërinë e saj për këtë lëvizje, duke e shënuar si përfundimtare. “Sa herë që e listoja, do ta merrja me qira sepse do të më duhej të paguaja faturat çdo muaj.” Sonja shpjeguar në një episod të fundit të Shikoni Çfarë ndodh drejtpërdrejt Me Andy Cohen. “Kësaj radhe thashë: “Nxirre në ankand. Unë dua të dal. Unë dua një kohë të kufizuar. Unë jam jashtë.”

Sonja Morgan

Si Sonja i thotë lamtumirë shtëpisë së saj të dashur, fansat dhe ndjekësit presin kapitullin tjetër në rrugëtimin e saj, duke parashikuar më shumë gjallëri dhe karizëm që e kanë përcaktuar mandatin e saj si në ekran ashtu edhe jashtë saj.