Sonja Morgan dëshiron udhëtimin e fundit të vajzave me Brynn Whitfield

Klea

Sonja Morgan dëshiron udhëtimin e fundit të vajzave me Brynn Whitfield

Sonja Morgan është e emocionuar për paraqitjen në sezonin e ri të Udhëtimi i vërtetë i vajzave shtëpiake të vërtetë shtëpiake: Trashëgimia RHONY. Por, ajo tashmë po shikon përpara për të ardhmen. Ndërkohë që disa nga yjet e saj mund të jenë të hidhëruar për gjeneratën e re të zonjave të NYC që zunë vendet e tyre, Sonja nuk ka asgjë tjetër veç dashurisë në zemrën e saj për kastin e rifillimit të Real Housewives of New York City.

Aq shumë dashuri, në fakt, sa që dëshiron të shkojë në një Udhëtim Ultimate Girls me një prej tyre në të ardhmen. Në veçanti, flirti përrallor Brynn Whitfield. Dyshja u takuan në BravoCon 2023 në Las Vegas dhe Sonja po bënte plane.

A do të ishte Brynn në bord? Ndoshta! Ajo e do një kohë të mirë. Ja çfarë kishte për të thënë Sonja.

“Kimi e menjëhershme” midis Sonja dhe Brynn

Foto nga Rich Polk/Bravo nëpërmjet Getty Images

“E takova Brynn në BravoCon sepse një nga drejtuesit donte që ne të takoheshim dhe ishte kimi e menjëhershme,” zbuloi Sonja në një bisedë me Vulture. “Ajo është kaq e mrekullueshme. Do të doja të bëja një Udhëtim Ultimate Girls me të dhe disa nga gratë e vjetra.”

Sonja shtoi se sigurisht që do të dëshironte bashkë-yllin e saj të Mirë se vini në Crappie Lake, Luann de Lesseps gjatë udhëtimit.

Ajo erdhi ndërsa ajo diskutoi të dashurin e saj të ri të nxehtë “Viking”. Tani për tani, ai po mbahet “i fshehtë”, sepse ajo nuk i beson publikut kur i nxjerr “djemtë e saj atje si një meze për njerëzit”. Mjaft e drejtë, Sonjarita! Thjesht shpresojmë që të takojmë Sir Viking në një moment në linjë. Ju jeni të lumtur përgjithmonë.

Udhëtimi Real Housewives Ultimate Girls: RHONY Legacy fillon me një premierë tre-ditore më 14 dhjetor, duke transmetuar në Peacock.