Sjellja e Ariana-s në VPR Reunion 'e pa thirrur', thotë Rachel

Klea

Sjellja e Ariana-s në VPR Reunion ‘e pa thirrur’, thotë Rachel

Si është gushti 2023 dhe ne jemi ende kaq të mbështjellë në Skandovalin e të gjithave nga Rregullat e Pompës? Ashtu si shumë biseda budallaqe në universin Bravo këto ditë, Bethenny Frankel është pjesërisht fajtor. Bethenny mendoi se do të ishte një ide e mirë për të marrë Rachel ‘Raquel’ Leviss në podkastin e saj të vogël për t’iu bashkuar kryqëzatës së saj kundër rrjetit. Dy gra që kanë një prirje për të gënjyer dhe për të vepruar si manipulues – kjo është thjesht ajo që fandomi dëshironte (jo).

Rachel u hodh në podkastin “Just B with Bethenny Frankel” të Bethenny për t’u bashkuar me “Reality Reckoning” të B për të kafshuar dorën që e ushqente. Rachel kishte shumë për të thënë për lidhjen e saj me Tom Sandoval, statusin e saj me Rregullat e Vandepump të hedhura, dhe më gjerë. Oh, dhe ajo vendosi se do të ishte një ide e mirë të hidhte pak hije e Ariana Madix mënyrë. Sikur Ari nuk ka kaluar mjaftueshëm me këtë fjalë B-Bambi-Eye.

Rachel Leviss vjen sërish për Ariana Madix

Rachel u provokua nga Bethenny për të dhënë mendimin e saj për fuqinë e yllit në rritje të Arianës pas skadovalit të të gjithave. Në vend që të kuptonte se vendimet e këqija të Rashelit ishin katalizatori i menjëhershëm që Ariana të bëhej e dashura e Amerikës, ajo bëri aktin “unë i varfër”. “Është e dëmshme për mua vetëm të mendoj se natyra ime është shumë e sjellshme, falës dhe mirëkuptuese ndaj njerëzve të tjerë”, tha Rachel. “Kështu që, koncepti se unë jam zuzari i fundit i realitetit televiziv, thjesht ma merr mendjen.” Përsëri, e bëre këtë vetë, e dashur.

Ajo gjithashtu vendosi të thërrasë Arianën se ishte plot inat në ribashkim. Të mos harrojmë se ribashkimi u filmua vetëm disa javë pasi lidhja 10-vjeçare e Arianës shpërtheu. Shumë prej nesh do të thoshin se ajo kishte mjaft të drejtë të zemërohej.

“Mënyra se si ajo më foli në ribashkim, ndihem sikur nuk ishte e nevojshme,” tha Rachel. Mirë vajzë, çfarë prisnit? Ajo të hiqte supet dhe të thoshte se ishte mirë që ti të flije me të dashurin e saj? Merrni një kontroll. Hej, të paktën Rachel gjeti një mik të ri në Bethenny, i cili është po aq i lumtur që po jeton jetën në një iluzion. Mirë për të, mendoj.