Robyn Brown

Klea

‘Sister Wives’ Robyn Brown mbeti e shtangur dhe e tronditur nga kolapsi i papritur i familjes!

‘Sister Wives’ Robyn Brown mbeti e shtangur dhe e tronditur nga kolapsi i papritur i familjes!

Në vazhdën e mosmarrëveshjeve familjare, Robyn Brown zbulon tronditjen dhe dhimbjen e saj teksa përballet me prishjen e papritur të klanit të tyre të ngushtë.

Kody Brown

Në episodin e fundit të Gratë Motra transmetohet këtë të diel, Christine Brown shpreh besimin e saj fillestar se familja e saj “mund ta trajtonte këtë në mënyrë të pjekur dhe si të rriturit” ndërsa filluan kapitullin tjetër.

Christine Brown nuk i kishte parashikuar efektet e thella që kishte dalja nga marrëdhënia e saj poligame Kody Brown do të kishte.

Christine Brown

Në episodin e 17 shtatorit, krerët e familjes Brown mendojnë për prishjen e strukturës së tyre familjare poligame, me një fokus të veçantë në e Kristinës rol në trazimin e tenxheres.

Kristina është larguar dhe kaq shumë fëmijë gravitojnë drejt saj.” Meri Brown thotë në një bisedë me Robyn Brown. “Dmth, ata thanë që vitin e kaluar, e dini, një vit më parë në Ditën e Falënderimeve, e dini? Djemtë e Janelle thoshin se, “Epo, çfarëdo që të bëjë Christine për Krishtlindje ose Falënderime, ne do ta bëjmë atë”.

Christine Brown

e Kristinës beson, “Mendova me naivitet se do të ishim në gjendje të mblidheshim të gjithë përsëri për pushime dhe funksione familjare dhe ende të kishim bashkime familjare së bashku.”

“Edhe me largimin tim, ndjeva se mund të ishim mjaft të pjekur dhe mjaftueshëm të rritur,” thotë Kristina51 vjeç në një rrëfim. “Por për momentin, nuk e shoh të jetë e mundur. Unë thjesht nuk e bëj. Ka kaq shumë gjëra që janë thyer tani. Ne thjesht nuk jemi më një familje.”

Por Kody Brown pohon se faji nuk i takon një individi të vetëm, siç kanë qenë të gjithë, “nuk ka qenë i gatshëm të ndryshojë në mënyrat e duhura për ta bërë këtë një familje funksionale”.

“Shumë linja janë kapërcyer. Shumë herë kur kemi shkuar, ‘kam dhënë, kam dhënë, kam dhënë’. Dhe tani, unë jam ulur këtu duke shkuar, ‘Kam dhënë shumë dhe nuk kam më shumë për të dhënë’”, thotë patriarku i realitetit 54-vjeçar. “Kjo është shumë jofunksionale dhe ju thjesht shkoni, unë nuk dua të jetoj më kështu. Këtu është gjëja.”

Kody Brown

Pavarësisht trazirave të vazhdueshme, Meri vazhdon të shohë, “vlerë për familjen me foto të mëdha”. Por ajo gjithashtu thotë në rrëfimin e saj: “A do të doja që të gjithë t’i mblidhnim gjërat tona dhe t’i kuptonim gjërat dhe të kishim marrëdhënie të mira? Po, absolutisht. Por nuk e di se çfarë do të ndodhë. Nuk e di nëse kjo është e mundur apo nëse të gjithë janë të gatshëm apo të interesuar.”

Meri Brown

Sa për Robinajo po bëhet thellësisht e prekur nga vdekja, “Më duhet një arsye pse familja ime u shkatërrua në rrëmujë,” i thotë ajo kamerës.

Gratë Motra

Kristina ndanë rrugët me Kodi në nëntor 2021, dhe vitin e ardhshëm, në dhjetor, të dyja Janelle54, dhe Meri52-vjeçari i dha fund edhe marrëdhënieve të tyre të gjera me të.

Aktualisht, Kodi ka braktisur poligaminë dhe po i përshtatet një stili jetese monogame me gruan e tij të katërt, Robyn, e cila është 44 vjeç.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.