Robyn Brown

Klea

‘Sister Wives: One on One’ Kody Brown rrëfen se Robyn është ‘dashuria’ e tij e vërtetë dhe ai e detyroi veten të donte gratë e tjera

‘Sister Wives: One on One’ Kody Brown rrëfen se Robyn është ‘dashuria’ e tij e vërtetë dhe ai e detyroi veten të donte gratë e tjera

Kodi zbuloi se Robyn Brown ishte e vetmja grua që ia rrëmbeu zemrën, gjatë të dielës “Gratë Motra: Një për Një” e veçantë.

“Kam rënë në dashuri me RobinUnë kurrë nuk kam rënë në dashuri me dikë tjetër,” Kodi rrëfeu. “Unë thjesht po zgjodha të isha në atë besëlidhje dashurie me ta.”

Kody Brown

Kodi ndau se marrëdhënia e tij me gruan e tij të katërt ishte “ndryshe” nga lidhjet që ai ndante Meri, Janelle dhe Kristinasepse ai iu afrua tre martesave me një qëllim tjetër.

“Kjo nuk ka të bëjë me të qenit si ‘të dashuruar’, kjo ka të bëjë me rritjen e një familjeje së bashku, ne e duam njëri-tjetrin, ne jemi të kërkuar,” vazhdoi 54-vjeçari. “Ungjilli kërkon që ne ta duam njëri-tjetrin, por unë kurrë në të vërtetë nuk kam vuajtur nga një pasion i përshtatshëm në këtë vend.”

Kody Brown

Kodi shpjegoi se megjithëse nuk i zgjidhte partnerët e tij të ardhshëm të jetës bazuar në pajtueshmërinë, ai do t’i qaste marrëdhëniet ndryshe sot.

“Fajin e ka vetëm një gjë dhe vetëm një gjë, nëse do të martohesh përjetësisht, duhet të fillosh me dashuri. Mendova se ishte e pranueshme, mendova se mund të bëja diferencën”, tha babai i 18-vjeçarëve.

Gwendlyn Brown

Janelle ndau se ishte e dashuruar vetëm me “idenë” për t’u martuar me të Kodi në ditën e tyre të dasmës.

“Ishte një martesë shumë funksionale, por tani ai është rritur dhe ka ndryshuar dhe unë jam rritur dhe kam ndryshuar”, vazhdoi ajo, duke shtuar se patriarku i TLC nuk ishte “djali që është tani”.

Robyn Dixon

Ajo shtoi – “Unë mendoj se ndoshta ai ka më shumë afinitet ose më shumë lidhje me të Robin dhe kjo është në rregull.”

Christine, 51, ishte e para që njoftoi ndarjen e saj Kodinë nëntor 2021. Janelle, 54, ndoqi shembullin, një vit më vonë. Meri, 52, dhe Kodi konfirmoi se ata ishin ndarë zyrtarisht në janar.

Christine Brown

Janelle dhe Kristina iu drejtua sinqerisht e Kodit marrëdhënie e favorizuar me Robin ndërsa Sezoni 18 kronikanoi ndarjet. Të dy e pranuan këtë e Kodit favorizimi çoi në tensione në të dy marrëdhëniet e tyre me të tijat gruaja e katërt.

Christine Brown

Robin u kundërpërgjigj mes polemikave sezonin e kaluar, duke u thënë kamerave: “E dini, kjo nuk është një ankesë e re, që Kodi më favorizon mua”, Robin thënë në një episod të shtatorit 2022. “Unë nuk jam duke marrë ndonjë trajtim preferencial, edhe pse kjo është ajo që ata mendojnë.”

Robyn Brown

Janelle dhe Kristina qëndrojnë afër në vazhdën e shpërthimit të familjes, por nuk ndajnë më marrëdhënie me të Meri ose Robin.

“Unë do të vazhdoj të jem i dashur kur të jemi bashkë.” Kristina sqaruar së fundmi për Us Weekly. “Kam fëmijë me të cilët kanë marrëdhënie të mira Robin, dhe kjo është e mrekullueshme. Por jo, [I do] jo personalisht [talk to her].”

Gratë Motra

Janelle shtoi – “Unë e adhuroj [Robyn’s] fëmijët. Unë shpresoj që në një moment në të ardhmen, fëmijët të mund të pajtohen më shumë me të gjithë prindërit e tyre. Kjo është ajo për të cilën shpresoj. Por koha do ta tregojë, dhe koha është një shërues, kështu që do të shohim.”

Gratë Motra: Një për Një speciale vazhdon të dielën në 22:00 ET në TLC.