'Sister Wives: One on One' Kody Brown pranon se është "xheloz" për lidhjen e ngushtë të Janelle dhe Christine Brown

Klea

‘Sister Wives: One on One’ Kody Brown pranon se është “xheloz” për lidhjen e ngushtë të Janelle dhe Christine Brown

‘Sister Wives: One on One’ Kody Brown pranon se është “xheloz” për lidhjen e ngushtë të Janelle dhe Christine Brown

Kody Brown pranoi se ishte “xheloz” për lidhjen e ngushtë të dy ish-gruas së tij, Janelle dhe Christine Brownshpërndajeni gjatë pjesës së parë të “Gratë Motra: Një për Një” e veçantë.

Kristina peshonte mbi dinamikën dhe vendosi që ish-i i saj më në fund po merrte një vështrim në jetën e saj të kaluar si motër.

Gratë Motra Patriarku iu drejtua miqësisë së ngushtë të çiftit gjatë episodit të së dielës, gjatë së cilës ai la të kuptohet se Janelle nuk ishte aty për të gjatë ndarjes së tij nga Kristina.

Kodi i tha mikpritësit, Sukanya Krishnan – “Ajo asnjëherë nuk ka shprehur ndonjë ndjeshmëri ndaj meje.”

Sukania sqaroi—“Gjatë ndarjes me Kristina?”

Kodi vazhdoi – “Kurrë. kurrë. Ajo mori anën e Kristina … ajo dhe unë vetëm gradualisht, ngadalë u zgjidhëm deri në këtë pikë.”

Sukania përmbledhur – “OK, kështu që ju mendoni se ajo u anua Kristina. Ajo kurrë nuk të tregoi ndjeshmëri, dashuri.”

Kodi pastaj sugjeroi që Janelle nuk ishte “i aftë” të ndjente ndjeshmëri.

“Unë nuk mendoj se ajo është e aftë për këtë,” u përgjigj ai. “Është e çuditshme për mua që ajo nuk do të shkonte thjesht, ‘Oh, kjo është shumë e trishtueshme. Kjo është e vështirë.’ Ose çfarëdo.”

Pritësi e pyeti personalitetin e TLC nëse ishte “xheloz” për miqësinë e përbashkët të ish-ve të tij.

“Jam xheloz sepse po sillen ashtu siç duhet tash e 25 vjet. Po. Është sikur unë e shoh atë si një ‘F ju’ të madhe Kodi. Është sikur ne do të shkojmë mirë tani sepse kjo do të pësojë vërtet- Kodi off”, tha ai.

Pamjet u zhvendosën në Kristinae cila u pyet se si e shikonte ajo qëndrimin e ish-bashkëshortit të saj shpirtëror për situatën.

“A ndihet ai i tradhtuar sepse Janelle është shoqe me ty?” Sukania pyeti.

“Po sigurisht. Dhe unë them: ‘Epo, shok, kështu duket xhelozia. Shih, shiko, shiko, Ja si duket xhelozia. Ja ku shkoni. Ja ku ju,” Kristina i tallur.

Kristina hoqi një paralele mes miqësisë së saj me Janelle dhe e Kodit favorizimi i dukshëm ndaj gruas së tij të katërt dhe të fundit në këmbë, Robyn Brown.

“Tani e shihni sa e vështirë është kur dy njerëz kanë një lidhje. Janelle dhe unë kam një lidhje të mrekullueshme. Dhe ndoshta ai është xheloz për atë lidhje. Ndoshta ai është xheloz që jemi bashkë prindër. Tani e sheh si është, shok. Dhe është e neveritshme,” vuri në dukje ajo.

Kristina shtoi – “Është e keqe që ndonjëherë ajo më zgjodhi mua për ty sepse ajo mund të flasë me mua dhe unë do t’i zgjidh gjërat me të, dhe sepse ne kemi pasur grindjet tona dhe kemi pasur mosmarrëveshjet tona, por ne i zgjidhim ato.”

Kristina ranë dakord pasi pritësi e përmblodhi atë si Kodi duke marrë një “dozë të asaj se si është të jesh një grua motër”.

“Ja ku shko, shok. Kështu ka qenë për 26 vjet. Hiqni blicat dhe shikoni dhe shikoni se si është për ne,” përsëriti ajo.

Sukania transmetuar e Kristinës marrë për të Kodi, duke i thënë babait të 18 fëmijëve-”Kristina ka thënë: ‘Epo, ata po shkojnë mirë dhe zgjodhën njëri-tjetrin. Dhe tani Kodi e kupton se si ndihet të jesh një grua motër.”

Kodi u përgjigj – “Dua të them, sigurisht, kthej tabelat. Nëse e shikon nga një perspektivë e një për një institucionalisht, është një mënyrë jetese e padrejtë. Unë kurrë nuk thashë se nuk ishte. Ata duhet të zgjidhnin burrin e tyre dhe ata zgjodhën.”

Në fillim të sezonit, Kodi u ankua për Janelle në dukje duke u anashkaluar Christine, pas ndarjes së tyre.

“Po lutem Janelle për një marrëdhënie më të ngushtë. Duket sikur ajo po e refuzon këtë dhe thjesht po zgjedh të ketë një të tillë Kristina,” Kodi tha në atë kohë.

Ai shtoi: “Gjithmonë kam dashur që gratë e mia të kenë marrëdhënie të ngushta. Dhe kjo është një tragjedi për mua tani, pas gjithë këtyre viteve dhe Kristina duke folur plehra Janelle për katër vjet rreth (rregullimet tona të jetesës), tani Janelle dhe Kristina keni një marrëdhënie më të mirë?”

Gratë Motra: Një për Një speciali vazhdon të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.