Kody Brown

Klea

‘Sister Wives: One on One’ Kody Brown fajëson Christine për shkatërrimin e martesës së tij me Janelle

‘Sister Wives: One on One’ Kody Brown fajëson Christine për shkatërrimin e martesës së tij me Janelle

Kody Brown nuk është i lumtur që dy ish-bashkëshortet e tij, Christine Brown dhe Janelle Brownkanë krijuar një lidhje të ngushtë.

Kodi foli për dinamikën gjatë pjesës së parë të “Gratë e motrave: Një për Një” speciale, e cila u transmetua të dielën mbrëma.

Gratë Motra

Gratë MotraPatriarku u hap me mikpritësen, Sukanya Krishnan, për ndjenjën e “tradhtuar” nga Janelle për zgjedhjen në dukje Kristina mbi martesën e tyre shpirtërore.

“Unë supozohet të jem kryefamiljari dhe jam minuar plotësisht këtu,” tha ai. “Thjesht je në një vend të vështirë dhe po pyet veten a bëj më shumë përpjekje për këtë apo jo? Dhe unë mendoj se Janelle dhe unë të dy – kjo nuk është një akuzë. Janelle dhe unë të dy kam parë kaq pak vlerë në marrëdhënie, saqë nuk i kemi bërë ato hapa për ta rikthyer atë së bashku.”

Christine Brown

Kodi vazhdoi duke pohuar se “Janelle sheh më shumë vlerë në marrëdhënien me Kristina sesa ajo në marrëdhënien me mua.”

Sukania tregoi për luftën e transmetuar që çoi në ndarjen e çiftit, duke pyetur Kodi se si ai u ndikua nga argumenti për ndryshimin e lojës.

Kody Brown

Kodi54, u përgjigj – “Atë moment, po mendoja me vete, nuk dua të flas më me Janellën. U ndjeva shumë i tradhtuar.”

E pyeti mikpritësi e Kodit gruaja e katërt dhe e fundit në këmbë, Robyn Brownsi reagoi ajo ndaj shkëmbimit të eksplozivit.

Gratë Motra: Një-në-Një

Robin 45, kujton se i kishte thënë burrit të saj që “shko ta zgjidhte” me gruan e tij të dytë dhe “shko të flas me të”.

“Dhe është e çuditshme për mua, sepse unë vazhdova të thosha: “Sa vite keni bashkë? Ju keni gjashtë fëmijë,” Robin tha. “Kjo ia vlen ta shikosh, e di? Unë ia thashë atë vazhdimisht.”

Nëna e pesë fëmijëve me lot shtoi se martesa 30-vjeçare e dyshes ia vlente të luftohej.

Robyn Brown

Janelle peshoi se si u ndje pasi tregoi Kodi fikur, ndërsa kamerat rrotulloheshin.

52-vjeçarja tha se u ndje “shumë emocionale për disa minuta” pas sherrit, për shkak të “shokut emocional të saj”. Ajo vuri në dukje se argumenti ishte një për librat e rekordeve, duke shtuar se ajo ndjehej sikur “një barrë e madhe ishte hequr”.

Gratë Motra: Një-në-Një

Janelle shtoi se ajo u ndje e “lehtësuar” që “nuk duhej të vazhdonte të bënte më përpjekje në këtë marrëdhënie me Kodi.”

Christine Brown njoftoi se ajo po largohej Kodi në nëntor 2021. Janelle bëri të njëjtën gjë gjatë sezonit të kaluar special “Një mbi Një”. e Kodit gruaja e parë, Meri Brown, konfirmoi se ajo dhe Kodi kishte vendosur të ndahej zyrtarisht në janar. Sezoni 18 dokumentoi rënien e familjes në vazhdën e kolapsit të martesës pluraliste.

Gratë Motra

Pjesa 2 e “Gratë e motrave: Një për Një” transmetimet speciale të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.