Sister Wives

Klea

‘Sister Wives: One-on-One’ Kody Brown akuzon Christine se ka keqtrajtuar karakterin e tij ndaj Garner Simpati nga David Woolley

‘Sister Wives: One-on-One’ Kody Brown akuzon Christine se ka keqtrajtuar karakterin e tij ndaj Garner Simpati nga David Woolley

Kody Brown beson se ish-i i tij, Christine Brown, iu desh ta prerë atë në sytë e burrit të saj të ardhshëm, David Woolleypër të kaluar nga martesa e saj shpirtërore.

Gratë Motra

Kodi nxjerr teorinë e tij në një pamje paraprake të së dielës “Gratë e motrave: Një për Një” e veçantë.

“Këtu është gjëja. Për hir të Davidit, i David Woolley hir, Kristina duhet të më shkatërrojë karakterin ose Davidi nuk ndihet sikur mund të martohet me të, sepse ajo la një burrë të mirë,” pohon patriarku i TLC. “Unë nuk jam djalë i keq. Kristina dhe thjesht nuk isha në një martesë të mirë.”

Kody Brown

Pritësi, Sukanya Krishnan, qëllon e Kodit teori në dritën e bisedës së saj me Davidi.

“Ai thjesht ndihet si: ‘E dini çfarë? Një martesë nuk funksionoi”, shpjegon ajo. “‘Po, ndodhi një divorc dhe tani po takoj këtë grua aty ku është tani’.”

Gratë Motra: Një-në-Një

Kodi shpjegon se ai “vetroi” gruan e tij të katërt, Robyn Brown, me standarde shumë më të rrepta.

“Kam verifikuar Robin e vështirë sepse duhej ta dija që ajo nuk la një burrë të mirë përpara se unë të martohesha me të dhe të shfrytëzoja një shans për këtë”, thotë ai.

Krishnan sugjeron mundësinë që Kodi është “ende një njeri i mirë edhe pse Kristina u largua.”

Kodi deklaron — “Ajo nuk duhet t’u thotë fëmijëve të mi se nuk jam atëherë. Nuk do ta lë të shkojë kurrë, derisa ata fëmijë të vijnë tek unë.”

Kody Brown

Kodi është i lumtur ta dëgjojë atë Davidi “nuk mendon keq” për të, duke sqaruar – “Unë as nuk e di Davidi. shpresoj Kristina po zgjedh mirë. Shpresoj që ajo të jetë zgjedhur mirë. Shpresoj që ajo të jetë shumë e lumtur. Nuk po e gjykoj, por jeta ime ka vite që është publike”.

Kodi dhe Kristina njoftuan se po ndaheshin në nëntor 2021 pas një martese 25-vjeçare. Nëna e gjashtë fëmijëve doli publikisht me lidhjen e saj të re në shkurt, u fejua në prill dhe u martua në tetor.

Christine Brown

e Kodit gruaja e parë dhe e dytë, Meri dhe Janelle Brown, të dy u larguan nga martesa shumës brenda 14 muajve e Kristinës dalje. Kodi mbetet i martuar me gruan e tij të katërt, Robin.

Davidi ndan përshtypjen e tij të parë për Kodi në vrojtim, duke vënë në dukje se e Kristinës Ish “i vesh shumë emocionet e tij në mëngë.”

Christine Brown

Ai vazhdon: “Por ky është ai dhe ky është ai. Nuk mund të them asgjë ndryshe. A do të isha i tillë? Jo. E dini, thjesht, ai dëshiron që ju ta dëgjoni atë.”

Davidi pyetet nëse ndjen empati për Kodi mes luftës së tij për të menaxhuar pjelljen e tij të madhe.

Gratë Motra

Davidi përgjigjet se ai “mundet deri në një pikë të caktuar, sepse mund të jetë dërrmuese me shumë njerëz”.

Gratë Motra: Një për Një special përfundon të dielën në orën 22:00 ET në TLC.