Sister Wives - Kody and Janelle Brown

Klea

‘Sister Wives: One on One’ Janelle Brown dyshon se Kody do të mirëpresë një grua tjetër pasi të gjejë shoqen e tij shpirtërore, Robyn Brown

‘Sister Wives: One on One’ Janelle Brown dyshon se Kody do të mirëpresë një grua tjetër pasi të gjejë shoqen e tij shpirtërore, Robyn Brown

Janelle Brown është i gatshëm të vë bast për këtë Kody Brown nuk do të marrë kurrë një grua tjetër pasi ka gjetur dashurinë e jetës së tij në partnerin e tij të fundit në këmbë, Robyn Brown.

“Ai tani po flet gjithnjë e më shumë për ‘ndërsa ne ecim përpara drejt monogamisë’ [with Robyn],” Janelle thotë për ish-in e saj në një klip paraprak të së dielës Gratë Motra: Një për Një e veçantë.

Gratë Motra: Një-në-Një

Janelle, 54 vjeç, ishte i martuar shpirtërisht me Kodi për gati 30 vjet përpara se të ndërpriste lidhjet me patriarkun e TLC vitin e kaluar.

Janelle nuk është i bindur se Kodi do të pranonte të ftonte një grua tjetër në martesë edhe nëse Robin45 vjeç e prezantoi atë me një kandidat.

“Unë do të vë bast 1000 dollarë tani,” Janelle shaka me mikpritësin, Sukanya Krishnan, në klip. “Nëse e bën, unë do t’ju jap 1000 dollarë. Sepse thjesht nuk mendoj se do të ndodhë ndonjëherë.”

Gratë e motrave - Kody dhe Janelle Brown

Këtë e tregon nëna e gjashtë fëmijëve Kodi dhe Robin janë “shumë të lumtur” në një marrëdhënie monogame.

“Ata kanë gjetur diçka së bashku në këtë fazë të jetës së tyre që duket të jetë shumë e thellë,” vëren ajo. “Dhe unë mendoj se funksionon. Dhe kjo është në rregull.”

Gratë Motra

Christine Brown, Kody’s gruaja e tretë, njoftoi se po e quanin dorëheqjen në nëntor 2021, pas një martese shpirtërore 25-vjeçare. Nëna e gjashtë fëmijëve vazhdoi të gjente përsëri dashurinë dhe u martua me bashkëshortin e tanishëm, David Woolley, në tetor. Janelle ndoqi hapat e saj një vit më vonë, në dhjetor 2022. e Kodit gruaja e parë, Meri, konfirmoi se ata zyrtarisht po ndaheshin pasi ishin martuar për 32 vjet, muajin pasardhës.

Christine Brown

Christine, 51, pajtohet me Janelle kur ajo shpreh dëshirën e saj për Kodi dhe të Robinit lumturi.

“Ata e meritojnë të jenë të lumtur. Shkoni të lumtur me njëri-tjetrin, për hir të së mirës, ​​jini të lumtur me njëri-tjetrin.” Kristina thotë në një vështrim të fshehtë, pasi vuri në dukje se ajo nuk e besonte këtë Robin donte një martesë pluraliste. “Lëri të tjerët të shkojmë. Ndaloni të zemëroheni. Dhe pastaj të gjithë mund të bashkohemi përsëri. Pasi ta lësh të shkojë dhe të pushosh së qeni i çmendur.”

Gratë Motra: Një-në-Një

Kodi hije e Kristinës pretendojnë se ajo e kupton të Robinit mendime, komente — “Nuk mendoj Kristina di Robin fare. Ajo nuk e ka provuar kurrë. Ajo nuk ka qenë kurrë atje. Ajo ishte një grua motër sh**ty.”

Ai shton se e Kristinës pohimi se Robin vërtet dëshiron që monogamia është “thjesht rrush i thartë” nga ana e saj.

Kody Brown

Kodi zbuloi se Robin ishte e vetmja grua që ia rrëmbeu zemrën, në një episod të mëparshëm.

“Kam rënë në dashuri me RobinUnë kurrë nuk kam rënë në dashuri me dikë tjetër,” Kodi rrëfeu. “Unë thjesht po zgjodha të isha në atë besëlidhje dashurie me ta.”

Kody Brown

Kodi shpjegoi se marrëdhënia e tij me gruan e tij të katërt ishte “ndryshe” nga lidhjet me të cilat ndante Meri, Janelle dhe Kristinasepse ai iu afrua tre martesave me një qëllim tjetër.

“Kjo nuk ka të bëjë me të qenit si, ‘të dashuruar’, kjo ka të bëjë me rritjen e një familjeje së bashku, ne e duam njëri-tjetrin, ne jemi të kërkuar,” vazhdoi ylli i TLC. “Ungjilli kërkon që ne ta duam njëri-tjetrin, por unë kurrë në të vërtetë nuk kam vuajtur nga një pasion i përshtatshëm në këtë vend.”

Gratë Motra

Gratë Motra: Një për Një special përfundon të dielën, në orën 22:00 ET, në TLC.