'Sister Wives' Mykelti Brown lëndohet për lidhjen speciale të babait Kody me vajzën e adoptuar Aurora

Klea

‘Sister Wives’ Mykelti Brown lëndohet për lidhjen speciale të babait Kody me vajzën e adoptuar Aurora

‘Sister Wives’ Mykelti Brown lëndohet për lidhjen speciale të babait Kody me vajzën e adoptuar Aurora

Mykelti Brownvajza e Kodi dhe Christine Brownpranoi se u lëndua kur pa babain e saj duke marrë vajzën e tij të birësuar, Aurorapër t’i shpuar veshët në një skenë të shfaqur në episodin e së dielës Gratë Motra.

Tifozët shikuan Kodi54 vjeç dhe gruaja e tij e katërt, Robinmerre 21-vjeçaren për t’i shpuar veshët gjatë episodit të 27 gushtit.

Gratë Motra

27-vjeçari shkoi në një transmetim të drejtpërdrejtë të Patreon të martën, për të folur rreth situatës përmes “Pa një top kristal”.

Mykelti shpjegoi se Kodi ua kishte ndaluar vajzave të tij t’i shponin veshët për sa kohë ato jetonin nën çatinë e tij. Aurora aktualisht banon me Kodi, mamaja e saj, Robindhe katër vëllezërit e motrat e saj.

Mykelti Brown

Mykelti zbuloi se Kodi kishte bërë komente të vrazhda dhe mosrespektuese për femrat me veshë të shpuar prej vitesh. Ajo shtoi se ajo dhe motrat e saj ishin të mërzitur që kishin përjetuar një “baba të ndryshëm” gjatë fëmijërisë së tyre. Nëna e tre fëmijëve vazhdoi të thoshte këtë Kodi nuk kishte shoqëruar asnjë nga vajzat e tij më të mëdha kur ato morën vendime për t’i shpuar veshët dhe nuk bënë asnjë përpjekje reale për të ushqyer marrëdhënie të ngushta.

Kody Brown

Mykelti shpjegoi se ajo e dinte që skena ishte filmuar nga kamerat e TLC, por kishte shpresuar që ajo të mos përfshihej në pamjet e transmetuara, kështu që motrat e tjera të saj nuk do të duhej ta shihnin atë.

Ajo mendoi se Kodi ranë dakord të filmonin shëtitjen për të ofruar një histori që sfidon mënyrën e jetesës mormone. Faqja e internetit e Kishës së Jezu Krishtit thotë se “profetët e ditëve të mëvonshme e dekurajojnë fuqimisht shpimin e trupit, përveç për qëllime mjekësore. Nëse vajzat ose gratë dëshirojnë t’i shpojnë veshët, ato inkurajohen të mbajnë vetëm një palë vathë modest.

Mykelti Padron

Momenti i lidhjes babë-bijë luhet teksa shikuesit e shikonin Robin referojuni vetes dhe Kodi si “të jashtëm” brenda të thyerit Kafe klanit. Robin foli për ndjenjën e zhgënjimit pas përpjekjes së saj për të organizuar një telefonatë në Zoom për të diskutuar një shkëmbim dhuratash për Krishtlindje Kristina dhe e Janelle Brown fëmijët u ndanë.

Tony Padron

Robin u tha kamerave – “Unë po shtyja për bisedën me video për hir të fëmijëve.”

Ajo shpjegoi se mori “pushtim”, duke shtuar – “Sapo më në fund shkova, ‘Pse po përpiqem këtu?’ … Këtu është, vetëm një ripohim i të gjitha mesazheve që po marrim se ne jemi të huajt dhe jemi në anën tjetër [of the family].”

Robyn Brown

Kristina deklaroi se çështja ishte “jashtë proporcionit”, dhe Janelle shpjegoi se fëmijët e saj nuk ishin “kundër” ndaj bisedës në grup, thjesht nuk ishin të disponueshëm për shkak të orarit të tyre të ngjeshur.

“Është vetëm një shembull tjetër i atyre që nuk duan të jenë një familje me ne,” Robin tha në një vend rrëfimi. “Kështu ka qenë që në fillim. Në kohën kur e gjithë puna mbaroi, fëmijët e mi më të mëdhenj … nuk ndiheshin më rehat duke u përfshirë në shkëmbimin e dhuratave.”