'Sister Wives' Motra TRANSGJINORE e Garrison Brown, Leon reagon ndaj vdekjes së tij!

Klea

'Sister Wives' Motra TRANSGJINORE e Garrison Brown, Leon reagon ndaj vdekjes së tij!

'Sister Wives' Motra TRANSGJINORE e Garrison Brown, Leon reagon ndaj vdekjes së tij!

Leon Brown hyri në Instagram së fundmi për të ndarë një homazhe prekëse kushtuar Gratë Motra gjysmëvëllai i alumit, Robert Garrison Brownpas vdekjes së tij nga vetëvrasja, muajin e kaluar.

28-vjeçari, fëmija i vetëm i Kodi dhe Meri Brownripostoi një homazh ndarë nga Garnizonit nënë, Janelle Brown, duke shtuar ndjenjën e saj – “Dje e kalova gjithë ditën duke qarë sepse thjesht doja të të dërgoja një mesazh ‘Gary Birthday Gary’”.

Garrison Brown

Leon, më parë Mariah Brown, shtoi – “Më mungon shumë, të dua përgjithmonë.”

Mariah Brown

Janelle, Kody Brown's Ish-bashkëshortja e dytë, së fundmi u tha ndjekësve të saj se ditëlindjen e djalit të saj të ndjerë e kishin shënuar në restorantin e tij të preferuar.

“Ne folëm shumë për ju sot” Janelle ka shkruar përmes Instagramit. “Unë ende të ndjej ndonjëherë pranë. Dhe jam mirënjohës që do ta shohim përsëri njëri-tjetrin kur të përfundojë udhëtimi im.”

Janelle Brown

Garnizoni vdiq më 4 mars, nga një plagë e vetëshkaktuar me armë zjarri. Garnizonit vëlla, Gabriel Browngjeti trupin e vëllait të tij pasi ai u dërgua tek e tija në shtëpi nga nëna e tij, e cila kishte marrë mesazhe shqetësuese nga djali i saj.

Garrison Brown

Janelle pyeti Garnizoni për mirëqenien e tij në një nga mesazhet e fundit me tekst për fëmijën e saj, siç raportohet nga In Touch. Nëna e gjashtë fëmijëve e pyeti djalin e saj nëse ai ishte “OK” pasi ajo ishte “shqetësuar më shumë se zakonisht”.

“Je mirë që të dhashë Gabe pistonat e mia të qitjes pak më parë e di që ju shqetësoheni për prirjet e mia vetëvrasëse, por unë nuk kam armë zjarri në shtëpi.” Garnizoni u përgjigj.

Gratë Motra

Garnizoni thirri i sëmurë në punë në një mesazh të veçantë, duke i thënë shefit të tij se kishte në plan të kontrollohej në një klinikë.

Garnizonit shokët e dhomës folën me oficerët e policisë së Flagstaff për zakonet e alkoolit të shokut të tyre, duke konfirmuar se ai ishte i dehur gjatë bisedave të tyre të fundit, natën e vdekjes së tij.

“Ai gjithmonë më kërkonte udhëtime, në Taco Bell dhe s-t, vonë natën sepse ai nuk mund të ngasë, kështu që unë përfundoj duke e ngarë atë në vende.” Garnizonit shoku i dhomës, Addison, i tha policisë siç zbulohet në pamjet e kamerës së trupit. “Unë e di që ai po kalonte disa përplasje me ish të dashurën e tij, nuk e di.”

Garrison Brown

Garnizoni u varros më 9 mars dhe më vonë u nderua me një ceremoni festimi të jetës të mbajtur nga ish-njësia e tij e Gardës Kombëtare të Nevadës, më 25 mars.

Garrison Brown

Garnizonit motra, Furça Madison, foli në rrjetet sociale dy javë pas tragjedisë familjare.

“Shëndeti mendor është kaq i rëndësishëm dhe nuk mendoj se ne flasim mjaftueshëm për të dhe nuk mendoj se bëjmë mjaftueshëm për të ndërgjegjësuar.” Madison tha, mes lotësh.

Janelle Brown

Nëna e tre fëmijëve sqaroi se vëllai i saj nuk ishte ngacmuar dhe nuk ishte një “mungesë dashurie” që çoi në vendimin e tij për t'i dhënë fund jetës së tij.

“Ishte shëndeti mendor dhe unë do të vazhdoj të flas për shëndetin mendor dhe dashurinë për veten derisa të jem blu në fytyrë, sepse nuk mendoj se është folur mjaftueshëm për të në një mënyrë që njerëzit ta kuptojnë,” tha ajo.

Madison shtoi se anëtarët e familjes së saj ishin ribashkuar pas humbjes dhe e kishin dashur njëri-tjetrin pavarësisht “ndryshimeve”.

“Pra, nëse jeni duke luftuar me komunitetin, unë do t'ju inkurajoja të dilni dhe të flisni me njerëzit dhe të largoheni nga ekranet tuaja, dhe mediat sociale nuk janë reale, dhe të merrni komunitetin me familjen tuaj, miqtë tuaj, të dashurit tuaj,” ajo. deklaruar.