Sister Wives

Klea

‘Sister Wives’ Meri Brown po shpërngul në Utah dhe Robyn ËSHTË MIRË!

‘Sister Wives’ Meri Brown po shpërngul në Utah dhe Robyn ËSHTË MIRË!

Meri Brown hedh një bombë mbi gruan e motrës, Robyn Brownnë episodin e ardhshëm të Gratë Motra.

Në një pamje paraprake të episodit të së dielës, Meri Brown zbulon planin e saj për të zhvendosur biznesin e saj të veshjeve në internet në Utah dhe larg nga Flagstaff, Arizona, baza e shtëpisë së burrit të saj shpirtëror të larguar, Kody Brown.

Gratë Motra

Meri tregon Robin “Unë kam qenë duke menduar për këtë për një kohë të gjatë dhe duke u përpjekur të kuptoj se çfarë të bëj, veçanërisht në vitin e fundit që kur nëna ime vdiq, si të drejtoj (shtratin dhe mëngjesin) dhe çfarë të bëj me të . Ka qenë shumë punë duke u përpjekur për ta mbajtur atë kështu.”

Gratë Motra

Robin përgjigjet, “Vë bast”, më parë Meri vazhdon të përshkruajë sfidat që vijnë me mbajtjen e dy fronteve në shtëpi.

“Por sa herë që jam atje lart (në Juta), nuk mund të bëj biznesin tim të veshjeve, kështu që jam përpjekur të kuptoj se si t’i bëj të gjitha të funksionojnë së bashku,” thotë ajo.

Gratë Motra

Meri shpjegon – “Unë do të largohem nga kjo shtëpi dhe do të lëviz biznesin atje lart, por do të zvogëloj numrin këtu.”

Robin shfaqet e shqetësuar kur ajo pyet – “Mirë, ku do të lëvizësh?”

Gratë Motra

Pamjet hidhen në Meri duke u thënë kamerave – “Unë nuk mendoj (Robin është) e pëlqyer.”

Robin pranon në vendin e saj rrëfimtar – “Mendoj se po kontrolloj dy herë, duke thënë: “Kjo është vendi ku jeton ti, megjithatë. Kjo është shtëpia. Kjo do të qëndrojë në shtëpi, apo jo?’”

Gratë Motra

Robin kërkon sqarim, duke pyetur – “Çfarë do të thotë kjo kur thua se do të jesh më shumë atje?”

Meri shpjegon – “Do të jetë më shumë kohë dhe unë do të kthehem këtu kur të më nevojitet të jem këtu.”

Meri vë në dyshim se si vendimi i saj mund të ndryshojë më tej dinamikën e familjes në vazhdën e e Kodit u nda nga gruaja e tretë, Christine, dhe ndarja e tij nga gruaja e dytë, Janelle.

Gratë Motra

Meri pyet veten në një rrëfim – “Çfarë do të ndodhë me marrëdhënien time me të Robin dhe fëmijët e saj dhe madje edhe potencialin e çdo mundësie që mund të ndodhë me Kodi?”

Meri tregon Robin se vendimi i saj për t’u zhvendosur duhej të ndodhte. Robin tund me kokë në shenjë dakordësie, por hapet për ndjenjat e saj reale në një intervistë personale.

“Nga gjithçka që po ndodh tani në familje me Kody dhe Janelle, Ndihem i paqëndrueshëm. Dhe në të gjithë realitetin, Kodi madje është të jesh ndryshe. Nuk ndihem shumë e qetë, as me të”, thotë nëna e pesë fëmijëve.

Robin reflekton përsëri në miqësinë e saj me Merisidomos në muajt që nga shpërbërja e familjes së tyre shumësore.

Ajo ndan – “Por Meri dhe gjithmonë e kam pasur këtë qëndrueshmëri mes nesh të dyve. Dhe përmes gjithçkaje që po ndodh, është sikur të paktën mund të shkoja tek ajo dhe ta shikoja në sy dhe t’i them: ‘Ne jemi këtu për njëri-tjetrin, apo jo? Ne do ta nxjerrim këtë, apo jo? Le të mos dorëzohemi, në rregull?”

Gratë Motra

Shfaqja TLC u shfaq Meri duke shpjeguar pse donte të kalonte më shumë kohë në Utah, gjatë episodit të javës së kaluar.

Meri tha: “Sinqerisht jam në këtë situatë vërtet të çuditshme. Nuk kam shumë arsye për të qenë në Flagstaff, përveç faktit që do të doja shumë ta shëroja martesën time. Dua të them, në thelb është Robin dhe fëmijët e saj që i shoh dhe kam një marrëdhënie me të.”

Meri dhe Kodi njoftuan se zyrtarisht do t’i jepnin fund martesës së tyre në janar.

Robyn Brown

Shtyp luaj më poshtë për të parë një fragment të episodit.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 ET, në TLC.