Sister Wives

Klea

‘Sister Wives’ Janelle Brown THYEN dhe BËHET TË BRAKTUR në martesën e shumëfishtë me Kody

‘Sister Wives’ Janelle Brown THYEN dhe BËHET TË BRAKTUR në martesën e shumëfishtë me Kody

Në një episod të ngarkuar emocionalisht të Gratë Motra, një e përlotur Janelle Brown rrëfen se ndihet i bllokuar pas një mosmarrëveshjeje të zjarrtë me Kody Brown.

Janelle Brown

I planifikuar të transmetohet të dielën, më 10 shtator, episodi i ardhshëm portretizon dinamikën e tensionuar mes çiftit të largët ndërsa ata merren me pasojat e sherrit të tyre të zjarrtë të fundit. Diskutimi i nxehtë kulmoi me Janelle duke hedhur një fjalë mallkimi në Kodi para se të dilte jashtë.

Kody Brown

Në një rrëfim me kokë që flet, Janelle rrëfen se ndihet “shumë e dëshpëruar”, me mundësinë e përfundimit të martesës së saj.

“Asnjëherë në një milion vjet nuk kam menduar se do të arrija në këtë pozicion. (Ai më ka kërkuar që) ta zgjedh atë (ose) të zgjedh fëmijët e mi. Nuk e di kush e thotë këtë”, shpjegon ajo. “Tani ai e ktheu atë dhe tha se është i gjithë faji im?”

Janelle Brown

I grisur dhe duke u përpjekur për të kuptuar trazirat e vazhdueshme, një dukshëm emocionale Janelle pranon se “nuk e njeh”, burrin me të cilin u martua më.

“Nuk e di kush është ky djalë. Ndoshta ky është ai që ka qenë gjithmonë. Une nuk e di. Por unë nuk e njoh këtë person shumë të poshtër.” Janelle thotë.

Janelle Brown

Në një episod të mëparshëm, nëna e gjashtë fëmijëve shprehu shqetësime të thella për stabilitetin e saj financiar në vazhdën e mosmarrëveshjeve dhe potencialit të afërt të një ndarjeje. Ky ankth është i bazuar në realitet, pasi ajo dhe Kodi vërtet konfirmoi ndarjen e tyre në dhjetor 2022.

Gratë Motra

Në episodin e ardhshëm, Janelle zhytet më thellë në situatën delikate, duke ndarë këndvështrimin dhe ndjenjat e saj në vazhdën e tensionit në rritje me Kodi.

“Unë jam i mbërthyer. Unë jam i mbërthyer. Nga ana financiare nuk kam asgjë. Christine kishte shtëpinë (kur u largua nga Kody). Nuk kam asgjë”, thotë ajo. “Emri im është në pronë me të gjithë të tjerët. Ndoshta askush nuk do të bashkëpunojë tani dhe të luajë me top.”

Janelle Brown

Më parë, Janelle shpjegoi ngatërresat e saj financiare me Coyote Pass, pronë kolektive e prokuruar nga Kafe klan pas zhvendosjes së tyre në Flagstaff, Arizona. Pavaresisht kesaj, Kodi mbajti një këndvështrim tjetër, duke këmbëngulur se bashkëshorti i tij ka “po aq pasuri sa ne të tjerët”.

Janelle Brown

Në rrëfimin e saj, një e dëshpëruar Janelle pyet veten me zë të lartë se si e gjeti veten të zënë në kurth në një rrethanë kaq të rrezikshme.

“Nuk mund ta besoj që jam 50 vjeç dhe nuk mund të bëj as gjërat e mia, sepse jam shumë i lidhur financiarisht me ta dhe nuk mund të bëj asgjë. Unë jam i mbërthyer. Nuk mund ta besoj se e kam marrë veten në këtë pozicion”, thotë ajo. “Sa budalla është kjo? Unë e di më mirë.”

Gratë Motra

Kodi ndau këndvështrimin e tij për grindjen e rëndësishme gjatë një interviste rrëfimi.

Janelle dhe kalova muaj duke u ndërtuar për luftën e madhe që sapo patëm. Është vetëm një tradhti pas tjetrës në mendjen time”, thotë ai. “Unë nuk jam duke kërkuar për të mea culpas këtu. Unë nuk jam duke kërkuar për një falje. Unë thjesht dua të jem në gjendje të bëj një diskutim civil.”

Kody Brown

Duke reflektuar mbi mosmarrëveshjen e zjarrtë, babai i 18-vjeçarit artikulon acarimin e tij në lidhje me mënyrën se si rrodhën gjërat.

“Dhe pastaj ajo po frustrohet aq shumë kur unë po flas me të sa më thotë të hesht… dhe kjo më ka nxitur. Kështu që kur ajo flet për mua që jam i keq, unë e shoh atë si të keqen këtu”, thotë ai.

Janelle dhe Kodi aktualisht jetojnë veçmas, me sezonin 18 të Gratë Motra duke portretizuar gjallërisht të çarat dhe tendosjet në marrëdhënien e tyre. Sipas TLC, nisja e sezonit 18 shënoi premierën më të ndjekur të serialit në dhjetë vjet, duke theksuar lidhjen e thellë të shikuesve dhe investimin në narrativën e vazhdueshme.

Gratë Motra

Pas sherrit shpërthyes në episodin e javës së kaluar, Janelle shprehu dyshimet e saj në rritje në lidhje me stabilitetin dhe perspektivat e ardhshme të marrëdhënies së tyre martesore.

“Ndjehet sikur unë dhe Kody nuk do të jemi më çift, vërtet po. Ishte kaq dramatike… Thjesht ndjenja ishte si, ‘Ne kemi mbaruar’,” tha ajo.

Shtyp luaj më poshtë për të parë një fragment nga episodi i së dielës.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.