Sister Wives

Klea

‘Sister Wives’ Janelle beson se ribashkimi me Kody është ‘jorealiste’ mes zhytjes së tij të thellë në ‘Patriarkat’

‘Sister Wives’ Janelle beson se ribashkimi me Kody është ‘jorealiste’ mes zhytjes së tij të thellë në ‘Patriarkat’

Janelle Brown është duke u përballur me vendimin e saj për të bërë ndarjen e saj nga burri shpirtëror, Kody Brown, të përhershme.

Janelle dhe Kodi u përballën për herë të parë që nga lufta e tyre para festave gjatë episodit të javës së kaluar “Gratë motra.Janelle, e Kodit gruaja e dytë, e informoi atë se donte të qëndronte të ndarë, tani për tani. Ajo sqaroi se ajo ishte e hapur për “këshillim” sepse ajo kishte ende “dashuri” për të.

Janelle Brown

Janelle ka hasur takimin me ish-gruan e motrës, Christine Brownnë një pamje paraprake për episodin e së dielës, duke pranuar se është e vështirë ta quash ndarjen e saj finale.

Christine, që u largua nga martesa në 2021, thotë: “Oh, në rregull. Pra, nuk je ende atje”, para se ta pyeste nëse ajo ishte ndarë zyrtarisht Kodi.

Gratë Motra

Janelle konfirmon – “Po. Oh, me siguri.”

Kristina ndan se dyshon për këtë Janelle është me të vërtetë gati të lërë marrëdhënien përgjithmonë.

“Unë nuk mendoj se ajo ka mbaruar ende,” Kristina vërejtje. “Ajo ka ende dashuri për të. Dhe ajo sapo është ndarë, shumë e ndarë.”

Gratë Motra

Janelle i jep asaj një qëndrim rrëfimtar, duke shtuar—“Mendoj Kristina është ndjerë sikur po merrja fundin e parë të kësaj marrëveshjeje për një kohë të gjatë. Dhe ajo ndërmori veprime dhe tani ajo ndjen se ndoshta unë meritoj diçka më të mirë.”

Kristina vazhdon të pyesë Janelle nëse ekzistonte një skenar që do ta bënte atë të konsideronte një pajtim.

Janelle Brown

Ajo pyet – “Nëse Kodi ndryshuar, a do të dëshironit ndonjëherë një martesë të plotë me të përsëri?”

“Po, por unë mendoj se është joreale,” Janelle pranon. “Unë mendoj se ai ka qenë gjithmonë kështu.”

Kristina aksionet që ajo sheh Kodi si “shumë ndryshe nga ai që ishte”.

Ajo shton: “Ai nuk është i njëjti person. Nuk mund të dashurohesha me atë që është tani.”

Christine Brown

Ajo vëren se Kodi dikur ishte “më i guximshëm” dhe Janelle është dakord që e Kodit personi i ri është “shumë i çuditshëm”.

“Unë nuk e di kush është ai,” Kristina thotë.

Janelle shton—“Ndoshta kjo është ajo që ka ndryshuar. Sepse krejt papritur, thjesht nuk funksionon më për mua.”

Kristina pajtohet, duke ndarë—“Pikërisht, nuk jam aq i tërhequr nga dikush i tillë.”

Christine Brown

Të dyja femrat flasin për e Kodit tipare të karakterit të zhvendosur në pikat e rrëfimit.

Janelle përshkruan e Kodit personaliteti i vjetër si “dinamik dhe i guximshëm”, dhe Kristina kujton — “Dhe të gjithë gjithmonë donin të ishin pranë tij, sepse ai thjesht ishte gjithmonë i dëshpëruar për të kaluar një kohë të mirë, por nuk i lejonte njerëzit e tjerë ta kontrollonin. Ai ishte personi i tij.”

Christine Brown

Janelle shton – “Ai dëshiron një grua që të jetë partnere me të dhe jo e pavarur dhe, dhe unë jam i tillë, nuk do të jem kurrë unë. Ai me të vërtetë po mbron patriarkalitetin dhe unë nuk jam ai person.”

Janelle Brown

Kristina ishte i pari i e Kodit katër gra për të lënë martesën shumës. e Kodit ndarjet zyrtare nga Janelle dhe gruaja e parë, Meri, u konfirmuan një vit më vonë. Ai mbetet ligjërisht i martuar me gruan e katërt, Robyn Brown.

Gratë Motra transmetohet të dielave, në orën 22:00 EDT, në TLC.