Sinbad

Klea

Sinbad bën paraqitjen e parë publike që nga goditja në 2020, jep një fjalim frymëzues në ngjarjen e turneut HBCU “Një botë tjetër”

Sinbad bën paraqitjen e parë publike që nga goditja në 2020, jep një fjalim frymëzues në ngjarjen e turneut HBCU “Një botë tjetër”

Sinbad u kthye në qendër të vëmendjes për herë të parë në tre vjet gjatë fundjavës, duke u shfaqur praktikisht në një ngjarje në Kolegjin Morehouse të Gjeorgjisë.

Sinbad

Të shtunën, komediani u shfaq përmes Zoom në turneun e Kolegjit “A Different World” HBCU, në kapelën ndërkombëtare Martin Luther King Jr. në Kolegjin Morehouse në Atlanta, Georgia. Sinbad, i cili u shfaq në një ekran të madh, u prit me brohoritje dhe duartrokitje nga një audiencë e përbërë kryesisht nga studentë të kolegjit. Ngjarja e shënuar i Sinbadit paraqitja e parë që nga vuajtja e një goditjeje dobësuese, në 2020.

Sinbad

Komediani luajti trajnerin Walter Oakes në 77 episode të “A Different World”, midis 1987 dhe 1991.

Sinbad më vonë shkoi në Instagram për të shprehur mirënjohjen e tij për studentët.

“Njeri, kjo ishte shumë e lezetshme. Një botë Ndryshe do të shkojë në Atlanta, do të shkojë në Kolegjin Morehouse dhe në kampuse dhe të ketë një shans për të qenë në Zoom dhe për t’u thënë diçka fëmijëve.” Sinbad deklaruar në videomesazhin prekës. “Është e egër që edhe fëmijët e dinë se kush jam unë. Kjo eshte e bukur.”

Sinbad

Ai shtoi: “Faleminderit të gjithëve që janë lutur për mua, kanë thënë gjëra të mira dhe më kanë mbështetur gjatë kësaj periudhe të jetës sime. Do të thotë shumë për mua. Do të thotë shumë kur dëgjoj nga të gjithë.”

Personaliteti modest televiziv tregoi se gjendja e tij po përmirësohej, duke theksuar se “mrekullitë ndodhin”. Ai premtoi se fansat e tij “mund të presin të shohin më shumë prej meje së shpejti”.

Sinbad

Sinbad mbishkrimi i postimit emocional – “Faleminderit për lutjet, mbështetjen dhe mendimet tuaja pozitive. Ata më kanë çuar deri këtu dhe do të më shohin deri në vijën e finishit. Është vërtet një botë ndryshe këtu!”

Sinbad

Familja e humoristit lëshoi ​​një deklaratë pasi ai pësoi goditje në tru, në tetor 2020. Ata ndanë se ishin “besnikë dhe optimistë se ai do të sjellë të qeshura në zemrat tona së shpejti”.

Në nëntor 2022, një mik i ngushtë i kolegjit të i Sinbadit i dha ET një përditësim mbi gjendjen e tij.

Sinbad

“Ai është në procesin e rehabilitimit nga goditja në tru dhe duke mësuar të shqiptojë fjalë dhe të rikthehet lëvizshmëria e tij, në këtë kohë,” tha Phyllis Johnson për gazetën në atë kohë.

Ajo sqaroi se ndërsa gjendja e shoqes së saj nuk ishte e zymtë, ishte rraskapitëse.

“Thjesht mëson të ecë dhe të flasë, dhe të bëjë të gjitha gjërat që mund të bëjë për veten e tij dhe me të cilat ka nevojë për ndihmë tani,” shpjegoi Johnson.

Sinbad

Sinbad është i famshëm për rolet e tij në “A Different World” dhe “The Sinbad Show”. Më vonë ai u shfaq në seritë televizive, “Rel” dhe në një episod të “Atlanta”.