Simon Guobadia

Klea

Simon Guobadia SHKARKOHET Pas pagesës 'RHOA' të Porsha Williams ndërsa divorci bëhet i shëmtuar!

Simon Guobadia SHKARKOHET Pas pagesës 'RHOA' të Porsha Williams ndërsa divorci bëhet i shëmtuar!

Porsha Williams ka akuzuar burrin e saj të larguar, Simon Guobadiatë ngacmimit ligjor të saj në mes të kthimit të saj në Amvise të vërteta të Atlantës.

Porsha Williams

Simon ka kërkuar të gjitha komunikimet mes yllit të rikthyer të Bravo dhe producentëve, si dhe kontratën e saj dhe të gjitha detajet financiare. Porsha ka akuzuar Simon Përpjekja për ta “mbushur, mërzitur, ngacmuar dhe shtypur” atë mes divorcit të tyre të diskutueshëm.

Porsha Williams

Porsha po kërkon që gjyqtari që mbikëqyr çështjen të anulojë e Simonit kërkon, duke argumentuar se marrëveshja e tyre paramartesore nuk ka lidhje me qëndrimin e saj ndaj RHOA. Ajo pretendoi se e Simonit Përpjekja për marrjen e informacionit është krijuar për të “kërcënuar reputacionin, karrierën dhe aftësinë e saj për të fituar të ardhura”.

Porsha Williams

Në fillim të këtij muaji, Simon kërkoi që kompania e prodhimit që qëndron pas reality show-t të dorëzojë pamjet e planifikuara për sezonin e ardhshëm, së bashku me një kopje të kontratës së ish-it të tij. Simon gjithashtu i kërkoi një gjykate që të detyronte një përfaqësues të True Entertainment të ulet për një depozitim në Gjeorgji, muajin e ardhshëm.

Dokumentet e gjykatës e zbuluan këtë Simon kërkoi që një përfaqësues i prodhimit të paraqitej për një depozitim të regjistruar në video, më 20 maj. Ai kërkoi që individi të ishte i përgatitur për t'iu përgjigjur pyetjeve rreth e Porshës statusi në kastin RHOA midis viteve 2022-2025.

Simon Guobadia

Simon deklaroi se donte gjithashtu të gjitha komunikimet mes tyre Porsha dhe producentët gjatë të njëjtit hark kohor, në lidhje me rikthimin e saj në serialin Bravo.

Simon kërkoi të gjitha mesazhet në lidhje me divorcin e çiftit, marrëveshjen paramartesore, kërkesat e xhirimeve në lidhje me shtëpinë bashkëshortore dhe historitë për sezonin e ardhshëm.

Porsha Williams

e Simonit avokati kërkoi që prodhuesit të dorëzojnë kopjet e “të gjitha fotografive, videove, regjistrimeve, regjistrimeve, filmimeve ose filmimeve të pronës që nga 22 shkurt 2024 e deri më tani”.

Porsha qëlloi kundër, duke pretenduar se e Simonit Kërkesat për thirrje nuk janë “lëshuar me mirëbesim”. Ajo pretendoi se ish-i i saj së shpejti donte “Nxitni këtë çështje tashmë të diskutueshme.”

NeNe Leakes, Yassmin Ibrahim dhe Simon Guobadia

Dokumentet e gjykatës thuhet – “Thirrja kërkon gjerësisht kontrata, ndryshime, memorandume mirëkuptimi, dokumente financiare, të gjitha komunikimet, fotografitë, videot, regjistrimet, regjistrimet, filmimet për xhirimet, asnjëra prej të cilave nuk ka lidhje me divorcin, ose të paktën asnjë bazë nuk është treguar kështu. se përse një hetim i tillë pushtues do të ishte i përshtatshëm ose i arsyeshëm.”

Andy Cohen

Porsha vuri në dukje se të gjitha informacionet në lidhje me punësimin dhe të ardhurat e saj “nuk janë relevante” në rastin e tyre të divorcit. Ajo pretendoi se Simon po përpiqej të pengonte zbatimin e paramartesës.

Porsha deklaroi — “Thirrja për Deponim e lëshuar në lidhje me këtë çështje nga Respondenti për True Entertainment, LLC nuk është lëshuar me mirëbesim, dhe është një përpjekje tjetër e qëllimshme dhe e dëshpëruar e palës përgjegjëse për të minuar marrëveshjen paramartesore të palëve, për të zgjeruar çështjen dhe për të vonuar zbatimin të Marrëveshjes Paramartesore të palëve dhe zgjidhjes së kësaj çështjeje në tërësi.”

Simon Guobadia

Ajo pretendoi se Simon ishte “përpjekje për të frikësuar, ngacmuar dhe kërcënuar reputacionin, karrierën dhe aftësinë e saj për të fituar të ardhura duke frikësuar dhe ngacmuar punëdhënësin e saj”.

Porsha po i kërkon gjyqtares që të hedhë kërkesat e tij dhe të paguajë të gjitha tarifat dhe shpenzimet e avokatit që lidhen me përgjigjen e saj ligjore.

Porsha Williams

Porsha paraqiti kërkesën për divorc më 22 shkurt, pas një martese 15-mujore. Ajo e mori vendimin pasi burri i saj u publikua në shtyp për mashtrim të dyshuar të imigracionit.