Simon Guobadia rikthehet në urdhrin e urgjencës së Porsha Williams

Klea

Simon Guobadia rikthehet në urdhrin e urgjencës së Porsha Williams

Ka qenë një ditë tjetër e ngarkuar për avokatët fatkeq të ngarkuar me trajtimin Porsha Williams dhe Simon Guobadia divorci. E gjithë situata është bërë gjithnjë e më armiqësore dhe Porsha po përpiqet të luftojë për të drejtën e saj për të filmuar The Real Housewives of Atlanta ku të dojë. Simon dhe avokatët e tij po luftojnë dhëmbë e gozhdë për të parandaluar që kjo të ndodhë.

I gjithë ky kaos filloi kur Simon kërcënoi se do të padiste producentët e RHOA nëse ata përpiqeshin të filmonin sezonin 16 në shtëpinë ushtarake që ai ndante me Porsha. Ndërkohë, ajo paraqiti një urdhër urgjent me shpresën për të bindur një gjyqtar që t’i jepte asaj dritën jeshile për të filmuar. Ajo donte që gjykatat të pranonin se xhirimet në shtëpinë e saj janë një pjesë e madhe e punës së saj.

E gjithë kjo është ndjerë si të shikoje një ndeshje tenisi, dhe tani, Simon e goditi topin përsëri në anën e porshës në fushë.

Simon nuk mendon se ka një emergjencë

Sipas Radar Online, Simon iu përgjigj urdhrit të urgjencës së Porshës duke argumentuar se nuk kishte fare një “emergjencë”. Ai dëshiron që kërkesa e gruas së tij të shpërfillet sepse ajo erdhi në gjykatë me “duart e papastra”.

“Kërkuesi nuk arrin të tregojë se ekziston një emergjencë,” shkroi një avokat. “Kërkuesi e filloi këtë veprim divorci më 22 shkurt 2024, por priti 3 muaj përpara se të paraqiste mocionin e saj ‘urgjent’ më 20 maj.”

Sipas Simon dhe avokatëve të tij, Porsha nuk ka nevojë të filmojë RHOA në shtëpinë bashkëshortore. E mbani mend Pallatin e Porshës? Simon dhe ekipi i tij ligjor mendojnë se ajo thjesht duhet të filmojë atje.

Ne do t’i mbajmë sytë mbyllur për të parë nëse një gjyqtar vendos për këtë. Më parë, një gjykatës tha se e gjithë kjo fiasko mbi filmimin e RHOA do të duhej të zgjidhej në një datë të mëvonshme. Prioriteti numër një duhet të jetë finalizimi i këtij divorci.