Porsha Williams and Simon Guobadia

Klea

Simon Guobadia REPO-të e Porsha Williams' Rolls Royce, Porsha KRAHET KRAHET … Ekspozon mashtrimin e Kartës së tij jeshile!

Simon Guobadia REPO-të e Porsha Williams' Rolls Royce, Porsha KRAHET KRAHET … Ekspozon mashtrimin e Kartës së tij jeshile!

Në një kthesë dramatike të ngjarjeve, Simon Guobadia ka riposeduar Porsha Williams' Rolls Royce, duke shkaktuar një përgjigje të zjarrtë nga Porsha i cili u hakmor duke i kujtuar publikisht statusin e tij si emigrant ilegal.

Porsha Williams' së shpejti ish-burri, Simon Guobadia, nuk u përmbajt kohët e fundit në rrjetet sociale, duke hedhur hije nën hije, duke bërë edhe komplimente në një koment të vetëm. Sipërmarrësi 59-vjeçar i është përgjigjur një postimi në Instagram për Amvise të vërteta të Atlantës yll, Shamea Morton's Festimi madhështor i ditëlindjes së 42-të, ku bashkëshorti i saj, Gerald Mwangi, i dhuroi asaj një Rolls Royce.

Shamea Morton

e Simonit Komenti ishte edhe një tundje me kokë për gruan e tij të larguar, Porsha Williams, dhe një thirrje për pasurinë e Mortonit. Ai shkroi, “Urime motra ime e mirë @shameamorton. Jam shume e lumtur per ty. Vëllai im Gerald ka shije të shkëlqyer në makinat e shkëlqyera. Mezi pres të shikosh të vetmin kast me një RR.” Mesazhi i tij, i mbushur me një përzierje entuziazmi dhe mesazhesh themelore, tërhoqi shpejt vëmendjen e fansave dhe ndjekësve.

e Simon Guobadia vërejtje për Turp duke qenë i vetmi anëtar i kastit me një Rolls Royce u konfirmoi në mënyrë delikate të gjithëve se ai kishte riposeduar Rolls Royce që i kishte dhuruar Porsha në vitin 2022.

Në vitin 2022, Simon bëri bujë në titujt e gazetave kur dhuroi Porsha, e fejuara e tij e atëhershme, një Rolls Royce luksoze prej 300 mijë dollarësh, duke shkaktuar bujë të gjerë në mediat sociale. Çifti, mes disa polemikave, vazhdoi të lidhë kurorë më vonë atë vit. Lidhja tërhoqi vëmendje shtesë për shkak të martesës së mëparshme të Simonit me Falynn Pina, e cila u shfaq me Porsha në sezonin 13 të Amvisat e vërteta të Atlantës.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Disa orë pas komentit të tij fillestar, Simon Guobadia u kthye në Instagram me një mesazh të fshehtë që ndezi spekulime të mëtejshme mes fansave. Në Story-n e tij në Instagram, ai thjesht postoi, “Kam kohë…” Kjo deklaratë e shkurtër, e ngarkuar me paqartësi, i ka lënë ndjekësit dhe shikuesit të hamendësojnë për qëllimet e tij dhe implikimet e mundshme pas këtyre fjalëve, veçanërisht duke marrë parasysh ndërveprimet e tij të fundit publike.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Të hënën, Porsha dha një përgjigje të mprehtë ndaj Simon mes shkëmbimeve të vazhdueshme të tyre publike. Duke shkuar në seksionin e komenteve të një postimi në Instagram nga Biseda e Lagjes Porsha nuk u përmbajt, duke i kujtuar Simonit mospërputhjet e tij të së shkuarës. Ajo shkroi, “Simon mos harro dhe një bashkëshort pa borxhe që është shtetas amerikan!! E mira ime po fiton * Mirë se vini në RHOA Queen Mumbi.” Komenti i saj jo vetëm që theksoi gënjeshtrat e pretenduara dhe premtimet e thyera të Simonit, por gjithashtu iu referua situatës së tij ligjore të emigracionit, duke shtuar një shtresë kritike të theksuar teksa ajo mbështeti suksesin e shoqes së saj.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Siç është raportuar, Simon po përballet me sfida në sigurimin e shtetësisë së tij amerikane pasi kërkesa e tij u refuzua për shkak të historisë së tij të gjerë kriminale dhe statusit mashtrues të imigracionit. Dokumentet e hollësishme të gjykatës federale të marra nga skica e All About The Tea e Simonit vepra të shumta penale, duke përfshirë krime të shumta, mashtrim me karta krediti, mashtrim bankar, vjedhje identiteti dhe një martesë të rreme që përdoret për të marrë një kartë jeshile.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Amvisat e vërteta të Atlantës Ylli bëri kërkesë për divorc nga Simon Guobadia më 22 shkurt në Atlanta, sipas dokumenteve të gjykatës. Porsha pranoi se depozitimi ishte një rezultat i drejtpërdrejtë i raporteve në lidhje me e Simonit statusi i emigracionit dhe e kaluara kriminale.