Simon Guobadia

Klea

Simon Guobadia pretendon se Porsha Williams u tërhoq me një të armatosur në shtëpinë e tyre, u thirrën policët!!

Simon Guobadia pretendon se Porsha Williams u tërhoq me një të armatosur në shtëpinë e tyre, u thirrën policët!!

Simon Guobadia ka bërë akuza befasuese se Porsha Williams futën një person të armatosur në banesën e tyre martesore, duke nxitur reagimin e policisë për situatën.

Simon Guobadia

Simon Guobadia59-vjeçari i është përgjigjur depozitimit të divorcit të gruas së tij të huaj me akuza të rënda në dokumente të reja ligjore.

Ai pohon në këto dosje, të marra nga Page Six të hënën, se Amvise të vërteta të Atlantës ylli futi një “armatos të armatosur” në banesën e tyre të përbashkët.

Simon Guobadia

Simon akuza e detajuar në dokumente është se Porsha kishin “braktisur” shtëpinë e tyre përkohësisht, për t'u kthyer më vonë me “një burrë që mbante dukshëm një armë për arsye të panjohura për [Simon].”

Më tej ai thekson se ky incident nuk ishte i izoluar, duke pretenduar Porsha kishte burrin ta shoqëronte në dy raste të veçanta.

Simon Guobadia

Në dokumente, Simon rrëfen një incident të 21 marsit, gjatë të cilit ai u ndje i detyruar të kontaktonte organet e zbatimit të ligjit për të “ruajtur paqen”.

Më tej ai akuzon Porsha42, për të thirrur “palët e treta” për ta thirrur dhe ngacmuar si atë ashtu edhe të tjerët, duke synuar t'i detyrojë ata të largohen.

Simon Guobadia

Për më tepër, Simon pretendon se rreth datës 24 mars, Porsha, së bashku me nënën dhe të dashurin e nënës së saj, ekzekutuan një “hyrje me forcë” në banesën e tyre martesore. Ata dyshohet se çaktivizuan kamerat e sigurisë dhe “ngatërruan sende dhe prova”.

“Që nga paraqitja e divorcit të menjëhershëm, veprimet e bashkëshortes kanë qenë të çrregullta, të paqëndrueshme, kërcënuese dhe ngacmuese ndaj … stafit të shtëpisë dhe fëmijëve të mitur”, thuhet në dokumente.

Simon Guobadia

“[Porsha’s] sjellja ka shkaktuar shqetësime për sigurinë, veçanërisht pasi ka fëmijë të mitur –
[Simon’s] fëmijët — aktualisht jetojnë në banesën martesore.

Simon ka bërë kërkesë për një urdhër ndalimi të lëshuar nga gjykata kundër Bravolebrity si pjesë e përgjigjes së tij ligjore.

Porsha Williams

Muajin e kaluar, Porsha nisi procedurat e divorcit nga Guobadia pas një viti martese, duke i kërkuar menjëherë biznesmenit të mos “shkatërronte” asnjë dokument financiar. Në parashtrimin e tij ligjor, Simon pretendon se Porsha përfshihen në “hapa të llogaritur” për të hyrë në martesë dhe më pas ndjekin me shpejtësi një divorc si një strategji për të “shkaktuar qëllimisht” klauzola në marrëveshjen e tyre paramartesore, të motivuar nga “përfitimi financiar personal dhe lakmia”.

Simon Guobadia

Pas këtyre ngjarjeve, Porsha është shkëputur publikisht nga Simon. Ajo ka hequr mbiemrin e tij nga profili i saj në Instagram dhe ka fshirë disa fotografi me të.

Në vijimësi, Simon është lidhur me spekulimet për romancë me një trajner fitnesi, duke sinjalizuar një ecje përpara në jetën e tij personale.

Porsha Williams

Siç është raportuar, Simon Thuhet se po e sheh Yassmin Ibrahimin, siç sugjerohet nga një postim në Instagramin e tij ku shfaqet me mbishkrimin, “My habesha sis @yassminkibrahim. Vazhdoni të fitoni, shumë krenarë për ju. #beenmymikforeBS.” Për më tepër, ai theksoi një koment në postimin që pretendonte se Yassmin ishte më e bukur se Porsha, duke e quajtur atë mjaft të përmirësuar.

Jasmin Ibrahim

Si Simon Guobadia orienton në kompleksitetin e divorcit të tij, ai e gjen veten të përfshirë në një tjetër betejë ligjore – një padi thelbësore që akuzon kompaninë e tij për dështimin për të zgjidhur një faturë me një shërbim avion privat.

Dokumentet e gjykatës zbulojnë se NetJets Aviation, Inc. nisi veprime ligjore kundër biznesit të Simon Guobadia, Simcol Petroleum Limited Company.

Simon Guobadia

Padia detajon se NetJets operon një “program avionësh të pjesshëm”. Ky program përfshin NetJets në biznesin e shitjes dhe dhënies me qira të interesave të pjesshme në avionë privatë si pjesë e Programit Fraksional NetJets. Nëpërmjet një programi të pjesshëm të avionëve, pronarë të shumtë mund të ndajnë si përdorimin ashtu edhe kostot që lidhen me një avion.