Porsha Williams and Simon Guobadia

Klea

Simon Guobadia ndërmerr veprime ligjore për të parandaluar kamerat 'RHOA' të filmojnë Rolls Royce që Ai i dhuroi Porsha Williams!

Simon Guobadia ndërmerr veprime ligjore për të parandaluar kamerat 'RHOA' të filmojnë Rolls Royce që Ai i dhuroi Porsha Williams!

Simon Guobadia po zbaton masa të rrepta për parandalimin Amvise të vërteta të Atlantës kamerat nga filmimi i ish-bashkëshortes së tij së shpejti, Porsha Williamsduke vozitur Rolls Royce ai i dhuroi divës së realitetit.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Sipas InTouch, Simon Guobadia ekipi ligjor ka lëshuar në mënyrë të shpejtë një thirrje për prodhuesit e Amvise të vërteta të Atlantës në përpjekje për të penguar Porsha Williams' tregimi.

Siç është raportuar, gjyqtari që kryesonte divorcin e diskutueshëm të çiftit e dha Porsha42, banim ekskluziv i përkohshëm i rezidencës së tyre në pronësi të përbashkët, pavarësisht kundërshtimeve nga Simon.

Porsha Williams

Më 22 shkurt, pas 15 muajsh martesë, Porsha ka nisur procedurën e divorcit kundër Simon60. Ajo kërkoi zbatimin e marrëveshjes së tyre paramartesore, duke theksuar përcaktimin e saj se Simon duhet të lirojë vendbanimin në rast ndarjeje. Simon e kundërshtoi këtë kërkesë.

Porsha Williams

Aktualisht, avokati i tij dërgoi një thirrje në True Entertainment, duke thënë, “Njoftim ligjor për të pushuar dhe hequr”. Korrespondenca sqaroi, “Ky komunikim shërben si një kërkesë ligjore për të ndërprerë dhe hequr çdo regjistrim video, regjistrim, fotografim dhe filmim të automjetit Rolls Royce Ghost të vitit 2021 në pronësi të ligjshme të z. Simon Guobadia.”

Porsha Williams

Avokati i tij shtjelloi duke thënë: “Z. Guobadia bleu dhe siguroi Rolls Royce Ghost 2021 ('Rolls Royce') vetëm në emrin e tij më 26 tetor 2021.” Avokati më tej përcolli: “Z. Guobadia mbetet pronari i vetëm ligjor i automjetit. Si i tillë, ju lutem vini re se z. Guobadia nuk jep pëlqimin për lëshimin, zbulimin ose publikimin e Rolls Royce, as nuk pranon regjistrimin, filmimin, fotografimin ose regjistrimin e Rolls Royce, duke përfshirë çdo aspekt të ndonjë aktiviteti në ose për Rolls Royce.”

Porsha Williams

Letra iu përcoll prodhuesve, “Ju njoftoheni se në përputhje me ligjin e Gjeorgjisë, jeni urdhëruar që të PUSHNI DHE TË REZISTUASH çdo fotografim, regjistrim video, regjistrim dhe filmim të Rolls Royce”.

Porsha Williams

“Me informacion dhe besim, True Entertainment, LLC mund të ketë filmuar, regjistruar ose fotografuar Rolls Royce ndërsa mund të ketë qenë në përdorim dhe/ose në posedim të palëve të treta përveç z. Simon Guobadia,” pohoi avokati.

Simon Guobadia

“Nëse veprime të tilla kanë ndodhur, unë po kërkoj që asnjë fotografi apo regjistrim të mos publikohet, zbulohet apo publikohet pasi zoti Guobadia nuk pranon të njëjtën gjë në lidhje me automjetin e tij. Pavarësisht nga përdorimi, posedimi fizik ose funksionimi i Rolls Royce, ju lutemi vini re se Z. Guobadia mbetet pronari i vetëm ligjor i automjetit dhe si i tillë kërkon pajtueshmërinë tuaj të rreptë me këtë Njoftim Ndërprerjeje dhe Ndalimi.

Porsha Williams

“Dështimi për të përmbushur kërkesat e këtushme do të rezultojë që z. Guobadia të ndërmarrë veprime ligjore në përputhje me rrethanat,” paralajmëroi letra.

Porsha dhe e Simonit procedurat e ashpra të divorcit janë në vazhdim.