Simon Guobadia

Klea

Simon Guobadia MBYLL 'RHOA' Xhirimet … Ish i Porsha Williams BLLOKON LEGALISHT prodhimin!

Simon Guobadia MBYLL 'RHOA' Xhirimet … Ish i Porsha Williams BLLOKON LEGALISHT prodhimin!

Sezoni i fundit i Amvisat e vërteta të Atlantës ka marrë një kthesë dramatike, duke u zhytur në kaos me Porsha Williams burri i larguar, Simon Guobadianë qendër të stuhisë.

Simon Guobadia

Sipas burimeve pranë produksionit, MediaTakeOut ka raportuar se sezoni aktual i spektaklit shumë të vlerësuar të Bravo, Amvisat e vërteta të Atlantësështë ndërprerë papritmas “për një kohë të pacaktuar”.

Simon Guobadia

Këtu është scoopi më i fundit: Bravo ka qenë i zënë me xhirimet për dy muajt e fundit, me pjesën më të madhe të aksionit të përqendruar rreth Porsha Williams' Rezidencë në Atlanta. Megjithatë, gjërat morën një kthesë dramatike kohët e fundit kur Simon Guobadia ngriti një padi kundër Bravo dhe kompanisë së prodhimit True Entertainment. Në padinë e tij, Simon pretendon pronësinë e vetme të e Porshës rezidencë dhe refuzon t'i japë Bravo të drejtat për të filmuar në pronën e tij.

Porsha Williams

Mes procedurave të tyre të hidhura të divorcit, Simon dhe Porsha e gjejnë veten të përfshirë në një betejë ligjore mbi pronësinë e rezidencës së tyre luksoze Buckhead. Me pretendimin e të dy palëve për pronën, pasiguria rreth statusit të pronësisë e lë Bravo në një pozicion të pasigurt në lidhje me pamjet e filmuara në ambientet. Derisa të zgjidhet divorci dhe të përcaktohet pronësia e pallatit, fati i pamjeve mbetet i paqartë.

Simon Guobadia

Drejtuesit më të lartë të Bravo po përballen me një vendim të vështirë në dritën e trazirave ligjore që rrethojnë Porsha dhe e Simonit rezidencë. Me mosmarrëveshjen e pronësisë që krijon pasiguri mbi pamjet e filmuara deri më tani, rrjetit nuk i mbetet gjë tjetër veçse të marrë në konsideratë heqjen e të gjitha pamjeve ekzistuese dhe rixhirimin e skenave – përveç nëse Porsha dhe Simon mund të arrijë një zgjidhje.

Porsha Williams

Megjithatë, e Simonit Qëndrimi tregon se ai nuk është i prirur t'ia lehtësojë gjërat ish-bashkëshortes, duke e komplikuar më tej situatën. Një person i brendshëm zbuloi: “Është një rrëmujë e tërë. Nëse Porsha nuk mund të marrë Simon për të rënë dakord, Bravo do të duhet të rixhiruar gjithçka, gjë që do të kushtojë miliona. Ata ndërprenë prodhimin me shpresën se (Porsha) dhe Simon mund të zgjidhë gjërat.”

Siç është raportuar, Porsha ka ngritur akuza të rënda kundër Simonduke e akuzuar atë për ngacmim ligjor ndërsa ajo kthehet në The Real Housewives of Atlanta.

Porsha Williams

Simon përshkallëzoi betejën ligjore duke kërkuar akses në të gjitha komunikimet ndërmjet Porsha dhe producentët, së bashku me kontratën e saj dhe detajet financiare, ndërsa ajo përgatitet për kthimin e saj në The Real Housewives of Atlanta. Në përgjigje, Porsha ka akuzuar Simon Përpjekja për ta “mbushur, mërzitur, ngacmuar dhe shtypur” atë mes procedurave të tyre të ashpra të divorcit.

Porsha Williams

Porsha po mban qëndrim kundër e Simonit kërkon që duke i bërë kërkesë gjyqtarit që mbikëqyr çështjen t'i refuzojë kërkesat e tij. Ajo argumenton se marrëveshja e tyre paramartesore është e parëndësishme për rolin e saj në The Real Housewives of Atlanta. Porsha pretendon se e Simonit përpjekjet për të marrë këtë informacion synojnë të “kërcënojnë reputacionin, karrierën dhe aftësinë e saj për të fituar të ardhura”.

Muajin e kaluar, Simon kërkoi që kompania e prodhimit që qëndron pas reality show-t të dorëzojë pamjet e planifikuara për sezonin e ardhshëm, së bashku me një kopje të kontratës së ish-it të tij. Simon gjithashtu i kërkoi një gjykate që të detyronte një përfaqësues të True Entertainment të ulet për një depozitim në Gjeorgji, muajin e ardhshëm.

Simon Guobadia

Dokumentet e gjykatës e zbuluan këtë Simon kërkoi që një përfaqësues i prodhimit të paraqitej për një depozitim të regjistruar në video, më 20 maj. Ai kërkoi që individi të ishte i përgatitur për t'iu përgjigjur pyetjeve rreth e Porshës statusi në RHOA të hedhura mes viteve 2022-2025.