Porsha Williams

Klea

Simon Guobadia kërkon që Porsha Williams të arrestohet pasi drama e tyre e divorcit bëhet e shëmtuar!

Simon Guobadia kërkon që Porsha Williams të arrestohet pasi drama e tyre e divorcit bëhet e shëmtuar!

Mes përshkallëzimit të procedurave të divorcit, Simon Guobadia po shtyn për Porsha Williams për t’u përballur me pasoja ligjore, duke pretenduar se ajo shmangu një depozitim vendimtar në betejën e tyre të diskutueshme ligjore.

Porsha Williams

Simon Guobadia po ecën përpara në dramën e divorcit me gruan e larguar Porsha Williamssiç zbulohet në dokumentet e reja gjyqësore të siguruara nga RadarOnline.com.

Shereé Whitfield dhe Simon Guobadia

Ai ka kërkuar një dëshmi gojore ose deponim jashtë gjykatës nga Porsha para datës 4 korrik, ndërsa mosmarrëveshja e tyre për marrëveshjen paramartesore intensifikohet.

“Deponimi do të bëhet përpara një personi të autorizuar siç duhet me ligj për të administruar betimet dhe për të marrë deponimet”, thuhet në dosjen e fundit.

Simon Guobadia

Biznesmeni specifikoi një datë për Porsha depozitimi, duke e planifikuar atë për të mërkurën, 3 korrik, në orën 10:00, duke theksuar rëndësinë e tij për “ruajtjen e provave, qëllimet e zbulimit dhe çdo përdorim të lejuar me ligj”.

Simon kërkon të mbajë Bravolebrity në shpërfillje të gjykatës, duke e akuzuar atë se “me dashje dhe qëllim” ka kundërshtuar një urdhër për të paraqitur të dhënat e saj financiare në mes të mosmarrëveshjes së tyre mbi vlefshmërinë e marrëveshjes së tyre paramartesore.

Porsha Williams

Besoni apo jo, por dënimet për Përbuzjen Penale të Gjykatës mund të konsiderohen më pak të rënda se ato për disa forma të Përçmimit Civil. Sipas ligjit të Gjeorgjisë, një person që shpallet fajtor për shpërfillje penale të gjykatës mund të gjobitet deri në 500 dollarë dhe të përballet me 20 ditë burg.

Porsha Williams

Siç u raportua më parë se Simon Guobadia kërkuan padi gjyqësore kundër Porsha, duke pretenduar se ajo nuk iu bind me dashje një urdhri për të prodhuar të dhënat e saj financiare. Ndër dokumentet e kërkuara janë të dhënat e e Porshës llogaritë bankare, llogaritë e unionit të kreditit dhe transaksionet financiare nga janari 2022 e në vazhdim.

Simon Guobadia

Për më tepër, Simon kërkuar Porsha të sigurojë të gjitha aplikimet për hua që lidhen me bizneset e saj ose të saj, regjistrimet e fundit të tatimit mbi të ardhurat dhe çdo regjistrim që ajo posedon për vendbanimin e tyre të mëparshëm bashkëshortor.

Porsha Williams

Mosmarrëveshja e çiftit mbi vlefshmërinë e marrëveshjes së tyre paramartesore ka qenë e diskutueshme. Porsha Williams fillimisht kërkoi që marrëveshja të mbështetej pas vendimit të saj për t’i dhënë fund martesës së tyre në shkurt. Simon kundërshtoi, duke pretenduar ndryshime të rëndësishme në e Porshës rrethanat financiare që nga martesa e tyre, veçanërisht duke përmendur marrëveshjen e saj fitimprurëse me NBCUniversal Entertainment, të nënshkruar pak para paraqitjes së tyre të divorcit.

Porsha Williams

Porsha Si arsye për ndarjen e tyre përmendi prishjen e pakthyeshme të martesës së tyre, ndërsa Simon argumenton se marrëveshja paramartesore është tani e pavlefshme për shkak të ndryshimeve në rrethanat e tyre që nga nënshkrimi i saj.

Simon Guobadia

Porsha43-vjeçe, tregoi qëndrueshmërinë dhe humorin e saj mes divorcit të saj sfidues në episodin e 15-vjetorit të Watch What Happens Live with Andy Cohen. Ulur përkrah ish-bashkëyllit Parqet Fedra, Porsha bëri shaka për statusin e marrëdhënies së saj me burrin e larguar Simon.

Porsha Williams

“Kjo është një veshje ‘bëhu paqja e tij’ – unë e quajta atë në dhomën e zhveshjes.” Porsha u tall me veshjen e saj, një fustan të kuq të rehatshëm me temina dhe një kapuç të ngjashëm. “Unë jam paqja e tij. Ose dhimbjen e kokës. Ose kërdinë e tij.”

“Por unë i uroj atij mirë,” Porsha shtoi, duke ruajtur të qeshurën e saj pavarësisht dhimbjes së zemrës. “Unë sinqerisht e bëj.”

Siç raportohet se Williams kishte bërë kërkesë për divorc nga Simon60 vjeç, pas 15 muajsh martesë.