Simon Guobadia kërkon Porsha Williams të zbulojë marrëveshjen Bravo

Klea

Simon Guobadia kërkon Porsha Williams të zbulojë marrëveshjen Bravo

Beteja e divorcit mes Porsha Williams dhe Simon Guobadia vazhdon të jetë i çrregullt. Teksa dy ish-të dolën në gjykatë për zbatimin e paramartesës së tyre, Simon po kërkon akses në të gjitha detajet e kthimit të Porshës në Real Housewives të Atlantës. Sipas Simon, ndryshimi i papritur në statusin e saj të punësimit është shumë i rëndësishëm për divorcin e tyre. Ai nuk është thjesht i zhurmshëm. Ai sinqerisht beson se kjo do të ndihmojë të vërtetojnë se paramartesa e tyre nuk është e zbatueshme.

Simoni i kërkon të gjitha faturat

E gjitha kjo sagë filloi disa muaj më parë kur Simon kërkoi informacion nga True Entertainment për kontratat Bravo të Porshës. Ai donte të dinte konkretisht se çfarë marrëveshjesh kishte bërë ajo me producentët dhe kërkoi që ajo të dorëzonte të gjithë komunikimin përkatës. Ai gjithashtu kërkoi të kufizonte Porshën nga xhirimet në rezidencën e tyre martesore. Në fund të fundit, qasja në shtëpi ka qenë një pikë e madhe mosmarrëveshjeje gjatë gjithë zbatimit të divorcit dhe paramartesës.

Porsha është përpjekur të bëjë që gjykatat të rrëzojnë kërkesën e Simonit. Ajo argumentoi se puna e saj nuk ka të bëjë fare me paramartesën. Simon dhe avokatët e tij nuk pajtohen me këtë. Në dosjen e fundit gjyqësore, ata thanë se të gjitha këto informacione janë relevante. Radar Online ka të gjitha detajet mbi kapitullin e fundit në këtë histori të pafund.

“Statusi financiar i bashkëshortes dhe nëse statusi i saj aktual financiar për të fituar shumë milionë vetëm pak më shumë se 12 muaj në martesën e palëve do ta bënte të drejtë zbatimin e marrëveshjes paramartesore,” thuhej në dosje.

Ai vazhdoi, “Mënyra e vetme që kjo gjykatë të përmbushë detyrat e saj sipas ligjit në përcaktimin e zbatueshmërisë së marrëveshjes paramartesore është të eksplorojë financat, të ardhurat dhe statusin financiar të bashkëshortes”.

Një pikë debati për Simon është fakti se njoftimi për karrierën e saj të ringjallur Bravo erdhi vetëm disa ditë para se ajo të paraqiste kërkesën për divorc. Mos harroni, përveç kthimit në RHOA, Porsha njoftoi se ajo hyri në një marrëveshje të përgjithshme talentesh të shkruar me NBCU. Në mendjen e Simonit, gjykatat duhet t'i marrin parasysh këto flukse të reja të mundshme të të ardhurave. Mesa duket, ai i ka kërkuar drejtpërdrejt informacionet e saj financiare, por ajo ka refuzuar.

Ekipi ligjor i Simon shpjegoi: “Është e qartë se statusi financiar dhe të ardhurat e Wife-s kanë ndryshuar që kur marrëveshja paramartesore u ekzekutua në nëntor 2022.”

Ndërkohë, Porsha thjesht duket e fokusuar vetëm në xhirimet e sezonit të 16-të të RHOA. Ajo ka ndarë ngacmues nga prapaskenat në rrjetet sociale. Plus, ajo paraqiti një urdhër urgjent në përpjekje për të detyruar gjykatat të lejojnë prodhimin brenda shtëpisë. Ajo nuk do të bjerë pa luftë.