Simon Guobadia kërkon dëshminë e Porsha Williams

Klea

Simon Guobadia kërkon dëshminë e Porsha Williams

Porsha Williams dhe Simon Guobadia janë ende duke luftuar për detajet e divorcit të tyre. Ka qenë një proces i egër, i çrregullt, ku xhepat e avokatëve të tyre janë të vetmit fitues që kanë mbizotëruar, tani për tani. Aktualisht, Simon po përpiqet të heqë të drejtat e filmimit të Porshës në Real Housewives of Atlanta. Ai nuk dëshiron që Porsha të filmojë në shtëpinë e tyre ende të përbashkët, dhe gjithashtu dëshiron që çdo pyetje dhe kërkesa e tij e urdhëruar nga gjykata t’i përgjigjet, të gjitha para datës 4 korrik 2024.

thotë Simoni

Simon po bëhet më i vogël çdo ditë në rrjetet e tij sociale, por kjo është për shkak se ai është gati të trajtojë mosmarrëveshjen e tij para martesës tani, sipas Radar. Prandaj, ai kërkon që Porsha të shfaqet dhe të flasë, përmes një dëshmie gojore jashtë gjykatës. Ai planifikon që të gjitha këto të zbresin të mërkurën, më 3 korrik, në orën 10:00. “Deponimi do të bëhet përpara një personi të autorizuar siç duhet me ligj për të administruar betimet dhe për të marrë deponimet”, thuhet në dokumentet e tij.

Simon dëshiron që kjo të trajtohet për “ruajtjen e provave, qëllimet e zbulimit dhe çdo përdorim të lejuar nga ligji”. Ai gjithashtu kërkon që Porsha të gjendet në mospërfillje të gjykatës. Kjo për shkak se ajo dyshohet se “me dashje dhe qëllimisht” ka shkelur një urdhër gjykate. Ky urdhër i kërkoi asaj të jepte të dhënat e saj financiare gjatë procedurave të tyre të divorcit, të cilat Simon është ende në pritje.

Sa i përket asaj se cilat janë këto dokumente, avokatët e Simonit po kërkojnë të shohin “çdo dhe të gjitha të dhënat e kontrolleve bankare dhe/ose të llogarive të kursimeve, duke përfshirë llogaritë e unionit të kreditit, të mbajtura nga [Porsha]” nga janari 2022 e deri më tani. Avokati i tij gjithashtu dëshiron të shohë transaksionet mujore të llogarisë së Porshës, aplikimet e saj për kredi dhe disa informacione nga punëdhënësit e saj aktual. Kjo përfshin dosjet e saj të tatimit mbi të ardhurat, si dhe çdo regjistrim audio ose video nga kjo periudhë kohore.

Sa i përket Porshës, ajo ende dëshiron të zbatohet paramartesa e tyre, e cila do t’i jepte të drejta ekskluzive për rezidencën e tyre. Më pas, ajo mund të filmojë RHOA, pa asnjë kufizim të dhënë në vendndodhjet e saj të xhirimeve.

Prisni miq. Kjo ka të ngjarë të bëhet edhe më e rrëmujshme në ditët në vijim. Sidomos tani që Simon ka bërë kërkesë që të gjitha këto të trajtohen deri më 4 korrik.