Simon Guobadia

Klea

Simon Guobadia i kërkon gjykatësit të ndalojë Porsha Williams që të fshijë mesazhet me tekst nga një burrë tjetër

Simon Guobadia i kërkon gjykatësit të ndalojë Porsha Williams që të fshijë mesazhet me tekst nga një burrë tjetër

Porsha Williams' burri i larguar, Simon Guobadiapo kërkon që të ruhen të gjitha mesazhet që ajo ka shkëmbyer me një burrë të quajtur Kelvin.

Porsha Williams

Simon njoftoi Amvise të vërteta të Atlantës yll për të mbajtur të gjitha provat e komunikimit midis saj dhe një burri të quajtur Kelvin Owusu-Ansah, sipas dokumenteve të gjykatës. Simon gjithashtu dëshiron të gjitha shkëmbimet midis yllit të Bravo dhe motrës së saj, Lauren Williams, si dhe bisedat midis Porsha dhe Karen McKinney mbajti.

Dokumentet thanë – “[Porsha] njoftohet më tej se mosrespektimi i këtij njoftimi mund të rezultojë në sanksione për çdo shkatërrim ose dështim në ruajtjen e ndonjë prove të tillë, duke përfshirë pa kufizim konkluzionet e pafavorshme kundër kërkuesit në gjykim, sanksionet, si dhe dhënien e shpenzimeve dhe tarifave të avokatit të nevojshme nga sjellje të tilla.”

Simon Guobadia

Simon nuk shpjegoi pse donte që mesazhet të ruheshin.

Porsha paraqiti për divorc më 22 shkurt 2024, pas një martese 15-mujore. Ajo kërkoi që gjykata të zbatonte kushtet e përshkruara në marrëveshjen paramartesore të çiftit.

Porsha Williams

Në fillim të kësaj jave, Porsha kërkoi një seancë urgjente, duke pretenduar se Simon e kishte bllokuar atë të hynte në shtëpinë e tyre në Gjeorgji duke ndryshuar bravat. Ajo akuzoi Simon e mbylljes së saj nga shtëpia ndërsa ishte jashtë shtetit në Dubai, ndryshimi i bravave dhe kodeve të garazhit “shumë herë për të penguar përpjekjet e gruas për të hyrë në shtëpinë e saj, me sa duket të jetë hakmarrëse dhe hakmarrëse për dëshirën për t'u divorcuar nga ai”.

Porsha Williams

Ylli i realitetit deklaroi se paramartesa kërkonte Simon të lirojë banesën bashkëshortore në rast divorci, brenda 30 ditëve nga depozitimi. Porsha shpjegoi se kërkesa e saj e divorcit në shkurt do të thoshte këtë Simon duhet të jetë jashtë shtëpisë deri më 22 mars 2024.

Në paramartesën thuhej: “Në rast shpërbërjeje, PORSHA do të ketë të drejtën të qëndrojë dhe të zërë banesën martesore (duke përfshirë deri në datën e shitjes së banesës martesore, nëse banesa martesore shitet). Me rastin e shpërbërjes, SIMON do të lirojë fizikisht (d.m.th., do të pushojë së jetuari në) banesën martesore brenda tridhjetë (30) ditësh. Megjithatë, me kusht që SIMON-it t'i lejohet të lërë pronën e tij personale (p.sh. automjetet) në banesën martesore për një periudhë deri në gjashtë (6) muaj nga ngjarja e shpërbërjes.”

Simon Guobadia

Porsha po pretendon se Simon po refuzon të respektojë marrëveshjen ligjore.

e Simonit avokati i shkroi e Porshës këshillë ligjore – “Zoti Guobadia synon të ruajë status quo-në dhe të vazhdojë të mbajë banesën bashkëshortore me fëmijët e tij deri në momentin që palët të kenë zgjidhur çështjet në këtë çështje dhe të ketë një vendim gjykate në lidhje me të. Si i tillë, Zoti Guobadia nuk do të lirojë pronën më 22 mars 2024.”

Porsha Williams

Porsha vuri në dukje e Simonit “sjellje e çrregullt” në lutjen e saj për të pasur akses të vetëm në shtëpi.

Ajo pohoi – “[Simon] duket se ka ikur nga vendi në Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe dhe nuk dihet kur apo nëse ai synon të kthehet.”

Simon Guobadia

Simon ka akuzuar më parë gruan e tij se ka sjellë dy burra të armatosur në shtëpinë e tyre martesore. Ai tha se thirri policinë për të “ruajtur paqen”.