Simon Guobadia

Klea

Simon Guobadia i kërkon gjykatës që të bllokojë ende Porsha Williams nga xhirimet në Shtëpinë Martesore!

Simon Guobadia i kërkon gjykatës që të bllokojë ende Porsha Williams nga xhirimet në Shtëpinë Martesore!

Simon Guobadia ka lëshuar një përgjigje të fortë në vijim Porsha Williams’ manovrat e fundit ligjore, duke pretenduar se kërkesa e saj për filmim urgjent në shtëpinë e tyre të përbashkët duhet të refuzohet për shkak të asaj që ai i quajti “duart e saj të papastra” në këtë çështje.

Porsha Williams

Në një dosje të re të marrë nga RadarOnline.com te premten, Simon kundërshtoi Porsha’ pohon, duke pohuar se e ka ekzagjeruar urgjencën e kërkesës së saj.

Ai theksoi se Williams zotëron një tjetër pronë në Gwinnett County, Georgia, me vlerë mbi 1.8 milionë dollarë që nga viti 2016, ku ajo mund të filmojë pa problem.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

“Kërkuesi nuk tregon se ekziston një emergjencë,” e Guobadia deklaroi avokati në emër të tij. “Kërkuesi e filloi këtë veprim divorci më 22 shkurt 2024, por priti 3 muaj përpara se të paraqiste mocionin e saj ‘urgjent’ më 20 maj.”

Porsha kishte argumentuar se xhirimet në shtëpinë e tyre bashkëshortore ishte vendimtare për jetesën e saj, duke përmendur një urdhër të përkohshëm që i jepte asaj pronësinë e vetme të pronës ndërsa Simon mbetet përgjegjës për pagesat dhe i ndalohet hyrja pa pëlqimin paraprak.

Simon Guobadia

Mosmarrëveshja vjen mes negociatave të vazhdueshme mbi marrëveshjen paramartesore që ata nënshkruan para martesës së tyre në 2022, me Williams që paraqiti kërkesën për divorc në shkurt pas 15 muajsh së bashku.

Ylli i realitetit pretendoi se ajo kishte ofruar kompromise, duke u zotuar të mos filmonte në zona të ndjeshme të rezidencës, por akuzoi Guobadia të hakmarrjes për të penguar avancimin e saj në karrierë.

Simon Guobadia

Simon kundërpërgjigjet duke pretenduar Porsha nuk kishte treguar mjaftueshëm për të justifikuar kërkesën e saj të xhirimit, duke e akuzuar atë se kishte përdorur “taktika të frikësimit” për ta detyruar atë të largohej nga shtëpia e tyre.

Në përgjigje të Williams‘taktika ligjore, e Guobadia Ekipi ligjor kritikoi qasjen e saj, duke pretenduar se ajo po fshehte informacione thelbësore ndërsa kërkonte ndihmë nga gjykata për të mbrojtur punësimin e saj.

Porsha Williams

Gjykatësi ka shtyrë një vendim për çështjen e xhirimeve, në pritje të procedurave të mëtejshme në procedurat e tyre të divorcit.

Ndërkohë, tensionet u përshkallëzuan mes çiftit të ndarë online, me Porsha postimi i një mesazhi të fshehtë në Instagram në lidhje me ligjet e imigracionit, për të cilat Simon u përgjigjën në të njëjtën mënyrë, duke ndezur një tjetër raund të grindjes së tyre publike.

Ndërsa betejat ligjore dhe personale vazhdojnë, e ardhmja mbetet e pasigurt Porsha Williams dhe Simon Guobadiasaga e divorcit të së cilës vazhdon të shpaloset në sytë e publikut.

RHOA sezoni 16 është ende duke u filmuar.