Porsha Williams

Klea

Simon Guobadia akuzon Porsha Williams për tradhti me reperin Future!

Simon Guobadia akuzon Porsha Williams për tradhti me reperin Future!

Në zhvillimin e fundit dramatik, Simon Guobadia po akuzon Porsha Williams tradhtia me reperin Future, duke shkaktuar polemika të forta mes procedurave të tyre të divorcit në vazhdim.

Simon Guobadia

Porsha Williams’ burri i larguar, Simon Guobadiaka përshkallëzuar procedurat e tyre të vazhdueshme të divorcit duke kërkuar që ajo t’i përgjigjet një sërë pyetjesh të theksuara nën betim, siç zbulohet ekskluzivisht nga In Touch.

Reperi Future

Në një manovër ligjore, Simon60 vjeç, paraqiti një listë me pyetje që synonin Porsha, 43, duke kërkuar pranime ose mohime në lidhje me aspekte të ndryshme të martesës së tyre dhe zgjidhjes së saj. Ndër pyetjet, Simon pyeti Porsha për të adresuar drejtësinë e marrëveshjes së tyre paramartesore dhe nëse ajo u martua me të për përfitime financiare.

Porsha Williams dhe Simon Guobadia

Për më tepër, Simon e shtypur Porsha për të sqaruar nëse ajo e nisi divorcin pa e informuar atë, nëse ajo ishte e pabesë gjatë martesës së tyre dhe nëse ajo ushqente ndjenja romantike për individë të tjerë. Veçanërisht, Simon pyetur për natyrën e e Porshës marrëdhëniet me individë të quajtur Kelvin, Dennis McKinney (ish-i i saj) dhe Nayvadius DeMun Cash, i njohur profesionalisht si “E ardhmja”.

Reperi Future

Shkëmbimi ligjor vjen më pas Porsha paraqiti për divorc në shkurt pas 15 muajsh martesë, duke përmendur marrëveshjen paramartesore në kërkesën e saj Simon për të liruar rezidencën e tyre të përbashkët prej 7 milionë dollarësh. Pavarësisht e Simonit kundërshtimet, një gjyqtar pranoi Porsha përdorimi ekskluziv i përkohshëm i pronës.

Porsha Williams

Kohët e fundit, Simon i akuzuar Porsha për shpërfillje të gjykatës për gjoja dështimin për të siguruar dokumentet e kërkuara, duke pretenduar se ajo ka shkelur urdhrat e gjykatës me dashje. Ekipi i tij ligjor argumentoi se rrethanat kishin ndryshuar ndjeshëm që nga ekzekutimi i marrëveshjes paramartesore, duke e bërë atë të padrejtë dhe të pazbatueshme.

Porsha Williams

Ndërsa beteja ligjore shpaloset, Porsha ka vazhduar angazhimet e saj, duke përfshirë edhe xhirimet për Amvise të vërteta të Atlantësnë mes të trazirave të vazhdueshme personale dhe ligjore.

Simon Guobadia

Siç është raportuar, Simon Guobadia po intensifikon betejën e tij të divorcit me Porsha Williams duke kërkuar që ajo të marrë pjesë në një depozitim vendimtar përpara datës 4 korrik. Ai e akuzon atë për mosbindje të qëllimshme ndaj urdhrave të gjykatës për të zbuluar të dhënat financiare, duke kërkuar ta mbajë atë në shpërfillje të gjykatës. Ky përshkallëzim nënvizon ndarjen e tyre të ashpër dhe mosmarrëveshjet ligjore mbi marrëveshjen e tyre paramartesore, me dënime të mundshme duke përfshirë gjobat dhe kohën e burgut. e Simonit Veprimet ligjore nxjerrin në pah tensionet dhe kompleksitetin në rritje në procedurat e tyre të vazhdueshme të divorcit.