Sidemen Inside Reality Show: Gjithçka rreth serisë 1 milion dollarëshe të YouTube

Klea

Sidemen Inside Reality Show: Gjithçka rreth serisë 1 milion dollarëshe të YouTube

Nëse jeni diçka si unë, atëherë keni një adoleshent që përgjohet aty pranë dhe me siguri keni dëgjuar gjithçka për Sidemen. Ju ndoshta keni dëgjuar edhe për Inside, përpjekjen e tyre të fundit në internet. Nëse jo, atëherë më lejoni t'ju prezantoj siç duhet të gjithëve në këtë kohë. Si fillim, Sidemen është një grup britanik në YouTube, i përbërë nga shtatë personalitete në internet.

Këta anëtarë njihen në internet si KSI, Miniminter, Zerkaa, TBJZL, Behzinga, Vikkstar123 dhe W2S. Çdo javë, yjet e Sidemen nxjerrin video në pesë kanale të veçanta në YouTube. Këto video përbëhen ose nga një sfidë, një skicë ose një përzierje e komenteve të lojërave video. Me mbi 138 milionë abonentë gjithsej, është mjaft e qartë se Sidemen po jetojnë jetën e tyre më të mirë në internet.

Sa i përket përpjekjes së tyre më të fundit, ata sapo kanë lansuar serialin e tyre të parë televiziv me realitet, të titulluar Brenda. Natyrisht, ne këtu në Reality Tea e pranojmë këtë veprim. Pas një shikimi, mund ta përshkruaj më së miri këtë serial si një martesë e Z. Bishës dhe Botës së Vërtetë. I vetmi ndryshim është se zero filtra shtohen gjatë procesit të redaktimit.

Cue Oprah, duke njoftuar se, “Ti marr dëgjo af*ck, dhe ti marr dëgjo af*ck, dhe ti marr dëgjo af*ck.” Të gjitha të dëgjuara pa zanoret e mia të paqarta, natyrisht. Na vjen keq. Unë jam një vajzë e mirë, e çmendur Elvisi duke mbajtur punën time.

Megjithatë, në thelb, Inside është një udhëtim argëtues dhe i egër. Gjithashtu, tenxherja masive e çmimit prej 1 milion dollarësh në fund më bën të shtrëngoj perlat e mia artificiale, duke uruar që edhe unë të isha një konkurrent në këtë serial. Duhet të më telefononi në celular. Natën vonë kur keni nevojë për mua dashuri prania, Sidemen.

Kuriozë? Këtu janë të gjitha detajet në Inside, seria e parë e konkursit të realitetit të Sidemen.

Kastet e Inside

  • Manrika Khaira – Rrethi
  • Olivia Bentley – Prodhuar në Chelsea
  • Leah Halton – modele australiane dhe YouTuber
  • Chloe Burrows – Ishulli i Dashurisë
  • Fanum – Transmetues në internet
  • Specifikimet Gonzalez – Artist muzikor dhe krijues dixhital
  • Castillo – Reper
  • Nife – kërcimtare TikTok
  • Angry Ginge – Krijuesi i përmbajtjes
  • Joe Weller – Krijuesi i përmbajtjes

Për çfarë bëhet fjalë për reality show Sidemen Inside?

Brenda është e egër. Për të filluar, ndikuesit e zgjedhur të Sidemen janë mbyllur brenda së njëjtës shtëpi së bashku për një javë të tërë. Brenda (prandaj edhe titulli), këta garues duhet të konkurrojnë kundër njëri-tjetrit në një sërë detyrash ditore, dhe disa nga këto detyra më bëjnë që tani të pendohem për thirrjen time të casting-ut.

Menjëherë, këta yje të mediave sociale duhet të vlerësojnë njëri-tjetrin. Vetëvlerësimi im nuk mundi kurrë. Disa rrahje më vonë, ata hyjnë në një dhomë me një tavolinë në formë U. Këtu, ata të gjithë ulen dhe vendosin duart në një vend të caktuar.

Tingëllon mjaft e lehtë, apo jo? Jo. Sepse minjtë, merimangat dhe gjarpërinjtë vijnë më pas, duke fërshëllyer, duke u zvarritur dhe duke u zvarritur, oh moj ferr jo. Një artist tatuazhesh gjithashtu i bashkohet rrëmujës, gjë që do të më kishte bërë menjëherë të ngrija duart lart në humbje, sepse gjilpërat nuk janë miku im.

Garuesit që jetojnë për të parë një ditë tjetër vazhdojnë të durojnë sfida shtesë, si p.sh. fytyrat e tyre të rrahura me tortilla, dhe gjithashtu një lojë dodgeball, por me atmosferë të pingpongut. Me çdo sfidë të dështuar, kutia e tyre e çmimeve zvogëlohet. Thënë kështu, po kështu është edhe numri i garuesve që lejohen të qëndrojnë “Brenda”, duke vazhduar të luftojnë për para.

Sa për atë se çfarë është ky çmim, mirë, kur këta influencues mbërritën për herë të parë, tenxherja e tyre e çmimit ishte me vlerë 1 milion dollarë. Megjithatë, kjo shumë zvogëlohet sapo të fillojë loja, pasi garuesit gjithashtu lejohen të trajtojnë veten në mënyrë të rastësishme gjatë rrugës. Për shembull, ata mund të blejnë ujë të nxehtë për një dush, por do t'u kushtojë 100 dollarë për minutë. Ose, nëse dikush dëshiron një pije të gazuar, një shishe e vetme do t'i kthejë fitimet e tyre eventuale 500 dollarë të tjera.

Më pëlqen kultura e ëmbëlsirave të vogla. Por gjithashtu, ju mund të imagjinoni llojin e dramës që krijon një shenjë dollari në rënie.

Si të shikoni serialin e realitetit Sidemen Inside

Nëse keni një lidhje interneti dhe çdo lloj pajisjeje afër, atëherë mund ta shikoni me lehtësi këtë seri të re të konkursit të realitetit. Çdo ditë, episodet e Inside po bien në kanalin MoreSidemen të Sidemen. Nëse jeni duke parë shkurtimet e zgjatura, të cilat përfshijnë edhe më shumë dramë dhe shthurje, atëherë mund të shkoni edhe te Side+. Këtu çaji është gjithmonë i nxehtë dhe gati, dhe më e mira është se mund ta konsumoni sipas dëshirës tuaj.