Si u ndje Ann Maddox duke parë Tom Sandoval në VPR Reunion

Klea

Si u ndje Ann Maddox duke parë Tom Sandoval në VPR Reunion

Kur Ann Maddox ka punuar si asistent për Tom Sandoval, ajo luftoi. Siç shihet në Rregullat e Vanderpompës Sezoni 11, pjesë e punës së saj përfshinte shumë pastrim. Nëse Tom organizonte një festë, Ann ishte duke e bërë shtëpinë e tij të jetueshme edhe një herë në mëngjes.

Natyrisht, ndarja e Tomit me Ariana Madix-in e bëri punën e saj edhe më të keqe. Në listën e saj të detyrave u shtua fjala komunikim, pasi ajo duhej të ishte ndërmjetëse verbale mes këtyre ish-ve. Ajo ishte e ëmbël, Tom ishte i mërzitur dhe Ariana ishte e frustruar, kështu që këto biseda të vogla ishin gjithmonë të vështira për të për t'u lundruar. Fatmirësisht për Ann, ajo dhe Tom u ndanë, sepse ai nuk ishte një fans i saj duke u përpjekur të intervistonte me Arianën.

Këto ditë, ajo tani punon për Arianën, por jo si asistente e saj. Në vend të kësaj, ajo është një punonjëse që përballet me klientët në Something About Her. Duke e ditur se Tom ka të ngjarë të jetë i zemëruar nga brenda me shkëlqimin e saj, ajo ishte nervoze të dilte ballë për ballë me të në ribashkimin e sezonit 11 të VPR. Fatmirësisht, Tom zgjodhi humorin, jo dhunën, dhe gjithçka është mirë.

Kur sanduiçët shërohen

Në një intervistë me US Weekly, Ann u pyet për kohën e kaluar në Reunion të Sezonit 11 të VPR, në skenën zanore të Pjesës 3. Në këtë, ajo dhe Kyle Chan dolën për të ofruar furnizimet e nevojshme për dërgimin përfundimtar. Kjo është zakonisht një goditje. Sidoqoftë, ndërsa anëtarë të shumtë të këtij kasti po japin një hap të matur, Andy Cohen zgjodhi sanduiçe nga SAH në vend.

Kur Ann doli me një tabaka të mbushur me sanduiçe, ajo ndjeu frikë se si mund të reagonte Tom. Megjithatë, Tom u ngrit menjëherë dhe i buzëqeshi Anit. Ndërsa ajo u afrua me ish-shefin e saj, ai bëri shaka me të, duke e pyetur “Anë, mund të pastroni më pas, apo jo?” Si përgjigje, Ann mundi të thoshte vetëm “po, po”, por ndërsa Tom filloi të qeshte, po ashtu edhe ajo, duke kuptuar më në fund se tani gjithçka mund të ishte mirë.

Mbi këtë, Ann shpjegon në intervistën e saj se humori i Tomit “lehtësoi çdo tension. E shihni shefin tuaj të vjetër duke ju afruar, dhe shefin tuaj të ri që e doni është pranë jush, dhe ju jeni si, “O Zot, çfarë do të ndodhë?” Dhe pastaj ata janë si, kjo është një shaka miqësore, dhe ju jeni si, “Oh, faleminderit Zotit”.

Mirënjohje, Tom.

Duke ecur përpara, Ann është në një vend shumë më të mirë për sa i përket punësimit. “Ka qenë e mrekullueshme,” shpjegon ajo për koncertin e saj të ri. “Po u thosha miqve të mi sot në mëngjes, është kaq mirë sa po u dërgoj mesazhe shefave të mi dhe të tre shefat janë gra të fuqishme. Kjo është e mrekullueshme.”

Kjo është e mrekullueshme. Ne jemi të lumtur për ju, Ann.

Sezoni 11 i Vanderpump Rules po transmetohet në Peacock.