Kody Brown's Worst Parenting Moments

Klea

Si u bë një makth ëndrra e Koyote Pass e Kody Brown

Kody Brown e Gratë Motra ishte gjithmonë një për ëndrra të mëdha dhe pothuajse asnjë plan veprimi. Midis drejtimit të familjes së tij poligame nga Utah, shpërnguljes në Las Vegas, shitjes së katër shtëpive të tij të vendosura në mënyrë perfekte, çrrënjosjes së familjes së tij në Arizona dhe kurrësesi të vendosjes, Kody ka një listë të gjatë idesh të dështuara që shpesh e ndjekin atë. Një nga ëndrrat më të mëdha të të gjithave ishte kur ai shpenzoi para për një copë toke që mund ta quante të tijën.

Në vitin 2018, Kody dhe familja e tij u transferuan në Flagstaff, AZ, për atë që ne tani dimë ishte sepse më i moshuari i Robyn Brown donte të ndiqte shkollën atje. Në mes të lëvizjes kaotike, lindi Coyote Pass. Gjatë një sezoni të mëparshëm, fansat u njohën me idenë ndërsa Kody u zhvesh dhe u hodh në vrimën e baltës. Megjithatë, midis katër grave të tij, dy të dhëna me qira në qytet dhe dy shtëpi të blera, duke e bërë të gjithë lëvizjen shumë sfiduese.

Çfarë ishte ëndrra?

Ëndrra e Kody ishte të bënte Coyote Pass në pjesën e tij të vogël të parajsës në Tokë. Pasi bleu pronën, ai i ngazëllyer u tha katër grave të tij, Meri Brown, Janelle Brown, Christine Brown dhe Robyn, se donte të ndërtonte një shtëpi të madhe me krahë të veçantë për të gjithë. Kjo ide u rrëzua si një tullumbace plumbi, veçanërisht pasi çdo bashkëshort ishte mësuar me hapësirën e tij.

Kody shpesh ankohej për udhëtimet e tepërta midis shtëpive, gjë që ende ngre pyetjen se pse Browns e lanë ndonjëherë rrugën e tyre të përsosur.

Sa kushtoi Pass Coyote?

Së bashku, familja shpenzoi 820,000 dollarë në tokën e tyre. Gjatë një sezoni Sister Grave, Kody shpjegoi se kishte dy parcela të vogla dhe dy parcela të mëdha. Një pjesë kishte akses në një pellg të krijuar nga njeriu, të cilin Janelle e lakmonte për vete. Nuk është për t’u habitur që Kody ishte pjesë e pronarit të të katër pronave.

Përpara se bashkëshortët të fillonin të largoheshin nga sindikatat e tyre, Browns e ndanë tokën në pesë parcela kryesisht sepse Kody donte të ndërtonte një shtëpi të pestë, të cilën ai mund ta përdorte si një shpellë për burra.

Plani i Madh

Në ëndrrat e tij, Kody dhe Robyn pretendojnë se donin që e gjithë familja të plaket së bashku në tokën e tyre ku brezat mund të ndjeheshin të sigurt për të praktikuar poligaminë. Merit do t’i jepej trualli afër skajit të pyllit, Xhenelës do t’i jepej parcela me pellgun për kopshtin e saj, Kristinës një parcelë në mes dhe Robinit një parcelë në kodër për të mbikëqyrur fshatarët e saj. Megjithatë, plani nuk funksionoi kështu.

Familja nuk mundi të grumbullonte para të mjaftueshme së bashku për të shlyer shumën e duhur për tokën, gjë që ndaloi çdo përparim në ndërtim. Janelle përfundimisht bleu një RV luksoze dhe fushoi në parcelën e saj. Por ajo ishte e vetmja që tha se jetonte në Coyote Pass.

Si përfundoi

Që kur lindi ideja e Coyote Pass, ka ndodhur shumë. Janelle, Christine dhe Meri kanë lënë të gjitha martesat e tyre. Christine ia shiti komplotin e saj familjes për vetëm 10 dollarë. Janelle dhe Meri nuk kanë treguar ende se çfarë do të bëjnë, por Janelle e pagoi me sukses komplotin e saj dhe tani mund të jetojë ligjërisht me të nëse dëshiron. Peizazhi duket pothuajse i njëjtë si kur Browns e blenë atë në vitin 2018, gjë që vërtet dëshmon se Kody ka vështirësi në përmbushjen e premtimeve të tij.

Robyn, e vetmja bashkëshorte e mbetur me të cilën Kody është e martuar ligjërisht, ka ende shtëpinë e saj në Flagstaff, të cilën e bleu dhe e zotëron. Nëse jam i sinqertë, nuk më duket sikur Kody do të shpërthejë ndonjëherë në Coyote Pass. E gjithë ideja ishte pak a shumë një ëndërr që u kthye në një makth.

Kody tani ka një familje të tkurrur, fëmijë që nuk flasin me të, një grua që qan gjatë gjithë kohës dhe asgjë për të treguar për punën e tij të palodhur. Jam pothuajse i sigurt që Kody zgjohet në mes të natës duke bërtitur për Coyote Pass, pasi vendimi i dështuar mund ta ndjekë atë përgjithmonë.