Si Tom Schwartz parashtroi veten për rregullat e pompës

Klea

Si Tom Schwartz parashtroi veten për rregullat e pompës

Tom Schwartz ka qenë një pjesë e spikatur e Rregullat e Vanderpompës për aq kohë sa është e vështirë të besohet se ai ishte vetëm një anëtar i kastit të përsëritur në një moment.

Kohët e fundit, Schwartz ka rënë në grupin ndihmës të Tom Sandoval, duke zgjedhur të mbrojë me forcë mikun e tij mes të gjitha vendimeve të tij të këqija. Sigurisht, fansat e njohin Schwartz-in edhe si ish-bashkëshortin e Katie Maloney.

Me kaq shumë histori, është interesante të reflektosh se si filloi gjithçka. Dhe për sa i përket fillimeve, ai i Schwartz-it ishte padyshim një për librat.

Schwartz u parashtrua për Rregullat e Pompës duke bërë një listë të mirat dhe të këqijat

Gjatë paraqitjes së tij në Hot Mic Podcast të Bravo, producenti Alex Baskin kujtoi përpjekjen e Schwartz-it për të hyrë në VPR. “Po jo, kjo ishte më e mira,” tha Alex. Ai kujtoi se ishte pak pas sezonit 1, pasi shfaqja po fitonte tërheqje.

Alex shpjegoi, “Dhe qartë, në atë moment, shfaqja po nisej dhe më pak kishte të bënte me kërcimin në atë anije rakete dhe më shumë se të gjithë miqtë tuaj më të ngushtë po e bënin këtë. Pra, ishte e çuditshme që ata ishin pjesë e kësaj gjëje që po ndryshonte grupin. Dhe, ju e dini, ju nuk ishit atje dhe duhet të kishit qenë. Kështu që më paraqitët një diagram vërtet bindës pse.”

Alex pranoi se ai ende zotëronte diagramin, pasi e kishte mbajtur atë “diku”. Ai e përshkroi diagramin si me dy kolona.

“Është arsyet që Tom Schwartz duhet të jetë në emision në njërën rubrikë dhe më pas të këqijat në rubrikën tjetër, arsyet që ju nuk duhet të jeni. Dhe kështu ju jeni duke kënduar virtytet tuaja dhe jeni miq me të gjithë dhe qesharak dhe argëtues dhe të gjitha llojet e sh*t.”

Për sa i përket asaj që përmbante rubrika e mashtrimit, Alex kujtoi, “nuk punon në SUR apo Villa Blanca. Është shumë qesharake.”

Vanderpump Rules Sezoni 11 vazhdon të martën në 8/7c në Bravo.