Si Teresa Giudice mund ta përmirësonte reputacionin e saj në RHONJ

Klea

Si Teresa Giudice mund ta përmirësonte reputacionin e saj në RHONJ

Teresa Giudice është zuzar i të gjithë zuzarëve, për disa. Sidomos kur bëhet fjalë për të sunduar mbi Amvise të vërteta të Nju Xhersit. Si OG, Tereza shpesh ndihet sikur ka të drejtë për disa gjëra. Respekt, besnikëri absolute dhe pa biskota të mallkuara. Megjithatë, reputacioni i saj i tavolinave rrotulluese tani i paraprin asaj pasi ajo ka filluar të bëhet një ngacmuese e madhe. Me sezonin 14 që do të shfaqet së shpejti, ka disa gjëra që Teresa mund të bëjë për të përmirësuar imazhin e saj të përgjithshëm. Dhe ndërsa dyshoj se ajo do të marrë këshillën time, sinqerisht nuk do të dëmtonte që ajo të kthente një fletë të re.

Trajtojini të tjerët ashtu siç dëshironi të trajtoheni

Premisa nuk është e humbur për mua: Tereza shpesh ecën si një dem në një dyqan porcelani, duke thyer miqësi kudo që shkon. Rrallëherë ajo përpiqet t’i riparojë ato, pasi shpesh ndjen se kjo veçori tregon dobësi. Megjithatë, ka diçka për të thënë për trajtimin e të tjerëve me dashamirësi. Shumë mësojnë se si ta trajtojnë Terezën nga mënyra se si ajo ndërvepron me familjen dhe miqtë e saj. Nëse Tereza do të merrte kohë për t’i trajtuar Joe Gorga-n dhe të tjerët me një formë mirësjelljeje, kjo do të shkonte shumë për të treguar se ka mësuar nga pakujdesia e saj e kaluar.

Nëse nuk mund të thuash asgjë të bukur, mos thuaj asgjë fare

Është një fjalë e urtë e thjeshtë që tha dikur Thumper, por Tereza mund të mësonte shumë nga lepuri i vogël. Më shumë se një herë, nëna e katër fëmijëve është kapur nga gënjeshtrat e saj që i kanë kthyer mbrapsht. Kush mund ta harronte kur u përpoq të krijonte Melissa Gorgën duke përhapur thashetheme se dikur ishte striptiste dhe jo mësuese shkolle? Tre gjithashtu është përpjekur të gënjejë vëllain e saj, duke pretenduar se gruaja e tij e kishte tradhtuar. Më tej, ajo u përpoq t’i rrëzonte kolegët e saj, duke përhapur shpesh gënjeshtra të egra që nuk mbarojnë.

Reputacioni i Terezës është i varur nga një fije, me shumë njerëz, si kunata e saj, tani që refuzojnë të filmojnë ose të ndërveprojnë me të. Nëse ajo mund të mbante nën kontroll gojën dhe fjalët e saj të këqija, mund të bënte një ndryshim të madh për sezonin 14, por dyshoj se Tereza është e aftë për një sukses të tillë.

Bëhuni një dëgjues më i mirë

E dini se si Tre dëshiron që ne të sintonizojmë dhe të dëgjojmë podcast-in e saj? Epo, jam shumë i sigurt se ajo nuk e di kuptimin e të pasurit veshë të hapur. Me gjithë muhabetin që i del nga truri dhe nga goja e saj, ajo mund të bënte disa mësime në dëgjim. Për sezonin 14, nëse Teresa do të merrte qasjen për t’u përqendruar në atë që thonë të tjerët, do ta ndihmonte atë të mos nxitonte në përfundime. Aktualisht, Tre nuk kujdeset aq sa duhet të shikojë ose të dëgjojë mendimet e të tjerëve dhe nxitja e saj e vazhdueshme, ndezja e gazit, manipulimi dhe asnjëherë marrja e përgjegjësive po i bëjnë shikuesit. Dikush duhet t’i thotë OG se ju merrni atë që vendosni në marrëdhënie; aktualisht, ajo është e zbrazët në lidhje me lidhjet e forta.

Ndaloni së qeni fallco

Ka disa gjëra rreth Tre që janë paksa fikur. Garderoba e saj e supozuar e stilistëve artificialë, aksesorët e saj “Cartier” të veshur me ar, zgjatimet e saj, nxirja e saj, ju e kuptoni. Pra, në cilën pikë harron se kush ishe përpara se të merrte egoja? Nëse Teresa do të mund të zhveshte fasadën e saj dhe t’i zhveshte të gjitha, kjo mund të bënte një rrugë të gjatë për të përmirësuar imazhin e saj me shikuesit dhe aktorët.

Askush nuk e di më se kush është Tereza. Mendoj se një nga momentet më domethënëse ishte kur Melisa thirri Terezën për të shkruar libra gatimi kur ajo as nuk gatuante. Shikuesit mësuan shpejt se nëna e Terezës vinte shpesh dhe bënte gatime. Dua të them, nëse mund të gënjesh për përgatitjen e vaktit, je pothuajse i aftë për çdo gjë. Do të ishte thjesht një ndryshim i këndshëm i ritmit që Tereza të qetësohej, por supozoj se të jesh i martuar me një boronica njerëzore ndoshta nuk do të ndihmojë. Asnjë sasi namaste nuk do ta mbajë kapakun e kësaj vajze nga Jersey.