Si të shikoni Sfidën: Sezoni 2 i SHBA

Klea

Si të shikoni Sfidën: Sezoni 2 i SHBA

Sfida: SHBA Aktualisht po transmetohet sezoni 2. Meqenëse ka shumë përsëritje të ndryshme për të dalë nga ekskluziviteti, fansat janë të hutuar se ku të shikojnë. Pavarësisht nëse dëshironi t’i shikoni episodet drejtpërdrejt ndërsa transmetohen, ose të transmetoni shfaqjen në internet, ka disa opsione. Ja se si mund ta shikoni sezonin 2 të The Challenge: USA.

Ku mund ta shikoni në internet The Challenge: USA Season 2?

Ju mund ta shikoni Sezonin 2 të The Challenge: USA në internet përmes faqes së internetit të CBS, ose duke transmetuar episodet në Paramount+.

CBS i lejon të gjithë anëtarët e Shteteve të Bashkuara të shikojnë përmbajtjen e tyre përmes faqes zyrtare të internetit. Abonentët e Paramount+ në SHBA janë gjithashtu në gjendje të transmetojnë episodet e reja të sezonit 2 të The Challenge: USA, një ditë pas transmetimit të tyre të drejtpërdrejtë në CBS.

Fatkeqësisht, nuk ka kanale zyrtare transmetimi për të parë sezonin 2 të The Challenge: USA jashtë Shteteve të Bashkuara në kohën e shkrimit. Pavarësisht kësaj, sezoni i parë i shfaqjes është i disponueshëm për t’u transmetuar në Paramount+ në disa territore, përfshirë MB. Megjithatë, mbetet për t’u parë saktësisht se kur do të arrijë sezoni 2.

Kur të shikoni “The Challenge: USA” sezonin 2 drejtpërdrejt në CBS

Mund ta shikoni Sezonin 2 të The Challenge: USA drejtpërdrejt në CBS, të enjten në 10/9c dhe të dielave në 9/8c.

Me dy episode që publikohen çdo javë, ka shumë për të mbajtur të zënë fansat.

Prezantuesi TJ Lavin është rikthyer dhe ka premtuar shumë veprime. Tani që yjeve të CBS i janë bashkuar veteranët e The Challenge, gjithçka mund të ndodhë. Por mos shkoni duke numëruar të sapolindurit. Ata janë aq të këputur sa mund të prisni.

Sfida: Sezoni 2 i SHBA-së vazhdon të enjten në orën 10/9c dhe të dielave në orën 9/8c në CBS dhe është i disponueshëm për t’u transmetuar në Paramount+.